Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,
chci koupit pro dcerku 7 měs tyto golfky www.detske-kocarky.cz/…y--3677.html nemáte je některá? Zajímalo by mě jestli se do nich vejde třeba 2 letý dítě, a jestli se s ním dá jet do mírného terénu?
Ahojík…mám Pliko P3…stejné jen nemají otočnou sedačku
a dvouleté dítko v pohodě a to mám obříka…
Sice už nekočárkujeme ale na dovolené jsem kočárek měla a i v něm spal
A byla jsi s ním spokojená?? A co ten terén? Já vím že bych asi od golfek chtěla moc, ale nějakej mírnější terén by nezvládl? Co myslíš? Sporťák máme, tak by se kdyžtak do terénu jezdilo s ním..
Taky mám klasické Pliko a velké dítě (2 roky, může mít tak k 95 cm a 14,5 kg) a ještě má kousek místa nad hlavou, i se v nich vyspí.
Záleží, co je u tebe mírnější terén, ale přes trávu se s nima přejet dá, po polní / lesní cestě, kde nejsou vyloženě obrovské kameny nebo vyjeté koleje to taky jde. Do sněhové vánice to moc není, ale to nejsou žádné golfky ![]()
Nejsem moc spokojená s opěrkou na nožičky, je taková úzká a nohy mu tam nedrží, zvlášť, když usne. Na druhou stranu se nezdá, že by mu to vadilo, to spíš mně ![]()
No já ho kupovala z druhé ruky,takže nebyl nový.....ale byla jsem spokojená…
má velkou ložnou plochu,což je super
No a lehčí terén…určo zvládne,holt jsou to golfky,mě trvalo,než jsem si na ně po sportáku zvykla,ale jinak pohoda…
lesní cestu jsem s nima jela taky ![]()