Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, vybírám gofky a mám v merku tyto… Jaké s nimi máte zkušenosti - co se týče např. skládání, jak jsou lehké apod… Bydlím na vesnici a měla bych je jen na cestování do města, kam jezdím často i autobusem. Uvítám případně i vaše jiné tipy
Nebo kdybyste ho někdo prodával, nejlépe v černé barvě, třeba bysme se domluvily. Díky
Taky by mě zajímalo nějaké hodnoceníčko kdo kočárek má.Holky pisněte pleas
![]()
Ahoj luciaasek, jak vidím nikdo se neozval, škoda. Jak ses rozhodla, já o těch Zopa právě také uvažuji
. Jsme také na vesnici a tak třikrát týdně jezdíme do města, vůbec jsem to neřešila, protože nás vozil manžel kočár v pohodě nahodil do auta a bylo. Jenže teď jsem překonala svůj strach z řízení auta (po 12letech
). Koupila jsem si auto a už 3týdny jezdíme
. Jenže narvat tam a vytáhnout ten sporťák, to jsem vždycky zmordovaná
.
Hele,já si nakonec koupila Euro cart lira-připadne mi stejný jako zopa,ale je levnější.Já ho mám dokonce z bazárku a můžu ti říct,jsem maximálně spokojená
Můžeš kuknout i tu do diskuze co ho holky mají,je fakt super ![]()
Margarita píše:
Hele,já si nakonec koupila Euro cart lira-připadne mi stejný jako zopa,ale je levnější.Já ho mám dokonce z bazárku a můžu ti říct,jsem maximálně spokojenáMůžeš kuknout i tu do diskuze co ho holky mají,je fakt super
Díky, vypadá dobře
, ale má přední kolečka u sebe, to jsem úplně nechtěla
. Musím to ještě pořádně omrknout
.
Ten novější typ těchto golfek je dělaný jako tříkolka,tak mrkni na ty nový typy,třebas se ti zalíbí ![]()
dnes jsem koupila malemu Zopa smile a prozatim spokojenost:-))
Krasne se s nima jezdi a maji opravdu siroky sedak(syn ma pres 14kg) a jsou relativne lehke a snadno se skladaji:-)
Dnes jsem na ně koukala, líbí se mi, že jsou černý (jsem trochu ujetá, nesnáším barevný kočárky
)
@x-juliet A můžu se zeptat, jak je to s tím polohováním nožiček?
@gabriela82 píše:
Dnes jsem na ně koukala, líbí se mi, že jsou černý (jsem trochu ujetá, nesnáším barevný kočárky)
@x-juliet A můžu se zeptat, jak je to s tím polohováním nožiček?
nohy polohovat nejdou,je to ten typ kocarku,ktery je napevno.
maly mi spi jen jednou pres den a vetsinou doma dopoledne
Já jsem si to myslela
To je škoda… Malý je půl roku (ale už má 9 kg
) takže je chci koupit na léto a to v nich toho ještě asi naspí dost.. Ještě mám vyhlídlý Espiro magic 4, tam mě láká ta spojená rukojeť a hlavně to polohování tam je, sice takový divný na pásku k madlu, ale je.. No a jsou teda dražší.. Ale děkuju za odpověď, je jich prostě moc, kdo se v tom má vyznat
![]()
@gabriela82 píše:
Já jsem si to myslelaTo je škoda… Malý je půl roku (ale už má 9 kg
) takže je chci koupit na léto a to v nich toho ještě asi naspí dost.. Ještě mám vyhlídlý Espiro magic 4, tam mě láká ta spojená rukojeť a hlavně to polohování tam je, sice takový divný na pásku k madlu, ale je.. No a jsou teda dražší.. Ale děkuju za odpověď, je jich prostě moc, kdo se v tom má vyznat
![]()
ale dneska mi v nich hodinu spal:-)
Ahojte! Tak ja mám Viper3 je suprový!! ono ho teraz už predávam (kúpila som si iný, palice) ale poviem Vám hneď ako som ho uvidela, som sa doňho zamilovala!! Ešte aj teraz je mi ho ľúto predať, ale mn. som sľúbila, že ak si kúpim iný, ten predám. Tu je jeho popis a foto:
http://www.modrykonik.sk/…er3-od-zopy/
Myslím, že od druhých má výhodu v tom, že ak je v ležme sa tiež dá ľahko dostať do košíka, čo le dole pri sede.
na zopa smile nozicky polohovat nejsou,tak se vyspinka s nohama dole,psala jsem o tom jiz vyse,v 17ti mesicich spi jen jednou denne,vetsinou doma a kdyz spi v kocarku,tak to taky nejak zvladne:)