Cyklista, je to red flag pro vztah?

38
9.5.25 14:27

Cyklista - red flag pro vztah?

Zdravím, milé slečny/ženy. Docela mě zaujala nedávná diskuze o rybářích, ve kterých hodně lidí zmiňovalo i cyklisty. A tak bych se rád zeptal - je pro vás skutečnost, že se člověk popisuje jako vášnivý cyklista, dostatečnou stopkou pro případný vztah nebo třeba jen k odpovědi na seznamce? Možná konečně přicházím na kloub důvodu svého single života :lol: Budu rád za jakékoliv komentáře, postřehy nebo i zkušenosti z vašich životů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
9.5.25 14:31
@Saul Goodman píše: Více

Pro mě třeba ne, pro mě je to naopak podmínka :mrgreen: :mrgreen: Teda nemusíš být zrovna vášnivý cyklista (pod tím si představím leskloprd. eláče na silničce a celé víkendy v pedálech), ale jezdit na kole musí můj vyvolený rád ;) Rybáře bych naopak nebrala, ten „sport“ je za mě pro lenochy, co chtějí jen klid a chlastat pivo u vody (a nechávat po sobě bordel v přírodě) - nic pro mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
9.5.25 14:34

Pro mě ano. Ale nesouvisí to s cyklistiku, ale s životním stylem. Já jsem typická bydlení, která je ráda doma, a nejsem sportovní typ. Takže s cyklistu, který je pořád někde na kole, bychom nebyli kompatibilní. Potřebuju k sobě kutila se zalibami, které ho neodvadi na dlouhou dobu z domu.

• Citovat
  • Upravit
1450
9.5.25 14:49

Pro mě ano. A stejně tak i vášnivý rybář, gamer, cokoliv. Oni ti chlapi dost často koníček upřednostňují úplně před vším a neznají míru, jednou jsem zažila vášnivého myslivce a už nikdy nic takového nechci zažít, takže pokud se někdo prezentuje takto, ani bych neodpověděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
9.5.25 14:54

Podle mě je to o tom, jak kdo definuje vášnivost pro koníček.
Pokud je to to, že si člověk v sobotu zajede pár desítek kilometrů a párkrát ročně udělá cyklo dovolenou, tak to překážka není.
Ale já si vášnivého cyklistu představuji jako velkou část svých kolegů - kola za 200 tisíc, do práce na kole, z práce domů ještě oklikou, aby se pořádně projeli a o víkendech celé dny v čudu na kole. Takového bych pak velice nerada, jelikož takové nadšení pro cyklistiku nesdílím, tedy náš společný čas by byl velice omezený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.5.25 14:59
@unuděná píše: Více

Mám to úplně přesně do puntíku stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
9.5.25 15:03

Mně vášnivé hobby nevadí, pod jedinou podmínkou- musím se v prioritách vášnivce nacházet na popředních příčkách. Pokud je na 1.místě rybaření/cyklistika/cokoliv, na 2.práce, na 3.kamarádi, 4.matka, a já na 956.s tím, že na mně opět bohužel není čas, tak Adios bambinos. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
9.5.25 15:05

Pro mě jo, kolo nesnáším. Jako vášnivý cyklista asi hledáš vášnivou cyklistku, která s tebou bude trávit víkendy a dovolené v sedle, takže to bys měl na seznamku napsat. Nedokážu odhadnout, jaké procento žen chce trávit víkendy na kole, asi jich je mnohem méně než mužů, podle toho, co vidím venku. To by mohl být důvod, proč jsi ji zatím nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102702
9.5.25 15:08

Ano, pro mě by stopka byla, neb na kole nejezdím a partnera hledám pro společné aktivity, což by jeho vášeň ve spojitosti s moji nechutí vylučovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32171
9.5.25 15:09

Pokud nekdo tvrdi, ze je do neceho vasnivy, tak to ve mne evokuje pocit, ze nezije pro nic jineho. Ale asi zalezi - nekdo si mozna pripada vasnivy, kdyz kolo vytahne 6krat rocne s radosti.

Mne se ten obrat „byt vasnivy kdokoli“ nelibi a cist ho v seznamce, odradi me. Mam pocit, ze se mi tim predem dava na vedomi, ze v tom ohledu budu muset tolerovat temer cokoliv.

Jinak jsem take byvala i cyklistka, takze sveho casu by mi to nevadilo. Ale asi bych s tim, co vim nyni, chtela mit pisemne, ze po narozeni deti vasen ke kolu ponekud ochladne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4166
9.5.25 15:14

Taky by me to odradilo, ja radsi vsude pesky. Kolo max na koupak a zpatky. Takze napriklad dovolene v sedle by pro me byly za trest. Pokud by po me partner nevyzadoval sdileni jeho konicku, mela bych zase obavy, jak moc budeme kazdy zvlast. Jsem rada sama, takze by to byla otazka miry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11358
9.5.25 15:16

Vasnivy cyklista = nepoutitelny chlap, který nezná míru a upřednostňuje jen sám sebe a nebere ohled na to, že mu nikdo z rodiny nestačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
9.5.25 15:21

Nemohla bych mít vášnivého cyklistu.. :roll:..potřebuji k životu, aby o víkendu atd. taky doma něco dělal, na zahradě. na baráku práce stále dosti a né aby po práci přišel domu, najedl se a vypadl a ženská za něj bude doma lítat..on přijede, flákne věci do pračky a ženská vypere.. :roll: takže určitě nee. a stačí mi, jako řidičce, jak se neskonale pletou na silnici, nejlépe když vidím cyklistu na frekventované silnici a nemůžu ho předjet..to vidím rudě.. :cert: a poslední věc, čeho jsem si všimla na cyklistech, že se mi nelíbí jejich postavička. co jsem hodně viděla, tak jsou moc hubený a samá nožička, ručička..sice jsou vysportovaný, ale strašně hubený.. takže za mě taky nee.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
9.5.25 15:25

Asi to bude o tom, co píšete: pod slovem „vášnivý“ si každý představí něco jiného. Já se taky považuji za vášnivého cyklistu, ale najedu tak maximálně 1500km za rok, což je třeba 20 kratších vyjížděk po práci (30-40km) a nějaká ta cyklodovolená, párkrát za rok na kole do práce. Vášnivě mě to baví, ale mám i jiné vášně, třebas rodinu, děti, vodu, jídlo a milion dalších :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.25 15:30

Když jsem byla 6 let dozadu na seznamce, tak tam měl snad každý první a půltý fotku s kolem.
Jestli tam máš taky jednu hezky ve zběsile barevných elasťácích, s helmou, zrcadlovými brýlemi, rukavicemi a nejlíp ještě laškovně s pifkem v ruce + popis jaký jsi cyklista, tak jsi prostě jako šedá Fabie v ulicích.
Není důvod věnovat ti druhý pohled, pokud je to celá tvoje persóna.
Jestli ano tak proč ne, ale nečekala bych úspěchy mimo okruh podobně naladěných žen.
To od určité úrovně časové a asi i emocionální angažovanosti do koníčku platí myslím u všeho. Ryby, kola, fitko, běh..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky