Cyklostezky kolem Třeboně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8389
5.3.14 20:38

@Ariadne
Ahojky, tak jak jsi tu četla, jezdit je kde a po slušných cestách. Pár jich mám také v nohách(kolech) :think:.
Ale neumím si představit to roční dítko ve stanu. To bych raději vážně ten penzion. Je jich tam kopa. Vem si že začne slejvák, vichr apod. což u nás nejni poslední leta vyjímka. Dospělí a větší děti to maj jak adrenalin, ale mimi? To vyzkoušejte příští rok a nejlépe někde na zahradě.
A co se týká výchozího bodu, tak asi fakt ta Třeboň. I když náhodou nebude počásko, tak se tam dá něco dělat a v sezóně se pořád v Třeboni něco děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.3.14 20:40

@majka 4 taky z toho stanu mám obavy, nechci to lámat přes koleno. Navíc asi budeme i my víc v pohodě :think:

• Citovat
  • Upravit
8389
5.3.14 20:46

@Ariadne to víš že jo. Stan je super romantika apod. ale s mimi by jste si to zprotivili. Ty kola budou pro malou dost velký dobrodrůžo, tak ať se aspoň v noci pořádně vyspí.
Terén je tam fakt na cyklo skvělej a hlavně jsou na to celkem hrdý a žijou turistama, tak se taky celkem staraj. My jsme z čb, takže jen jezdíme, ale nespíme. Nemáme to daleko. Je tam nádherně… jé ať už je lééééto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.3.14 20:55

@majka 4 díky za info. Myslím, že o program nouze nebude :-) máme tam navíc příbuzné. Na bydlení to není, ale návštěvu budeme muset absolvovat. Nedaleko Borovan jsem trávila každé prázdniny u babi, tak k tomu mám i vztah. ALe v Třeboni jsem byla jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
4254
5.3.14 21:00

@Ariadne trasy v podstatě jen po rovinách…zastávek na odpočinek, jídlo taky dost…fakt Třeboňsko=cykloturistika.
kromě toho se dá v Třeboni např. projet na lodi okolo rybníka Světa, krmit labutě, kachny…v případě špatnýho počasí se dá jít koupat do lázní Aurora, jsou tam i hodně teplé bazeny pro nejmenší.
My jsme si půjčili loď a sjeli kus Lužnice, byla to paráda - to spíš asi až vám malá trochu odroste…
Jediny čeho bych se asi bála, je koupání ve Světě takovýho prcka, připadlo mi že to dost kvetlo
Bydleli jsme v soukromí u jedné paní, cena hodně příznivá, ale nevím jak jste nároční, takže doporučovat radši nebudu :mrgreen:
abych pravdu řekla, taky máme doma rodinný stan, s tím, že budem s klukama hlavně pod stanem, vyzkoušeli jsme to párkrát doma a vyhodnotili, že to ještě odložíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
5.3.14 21:26

@Oskárek díky za tipy :kytka:

ty rybníky uvidíme podle situace. Teď chodíme na mimi plavčo, tak kdyžtak to jistí bazén - je to kachna.

Na to stanování jsme nahopkaní. Možná budeme přes léto zkoušet na chalupě na zahradě jako zábavu a uvidíme další roky. Doufáme, že z ní nebudeme mít Bárbínu :mrgreen:

S malým prckem právě doufám, že můžeme v průběhu cesty uzpůsobit trasu. Že když někde zastavíme ve vsi, tak se najíme a nebudeme zoufale hledat hospodu. Na tohle si myslím, jsou jižní Čechy vybavené a zvyklé.

• Citovat
  • Upravit
2230
23.3.15 19:35

Rada bych obnovila diakuzi. Poradite mi prosim nejaky okruh na kola, idealne asfalt nebo hodne dobra zpevnena cesta na kola? Idealne rovinka, a hlavne bez aut. Predstavovala bych si cca 10 km,+-. klidne o neco vicc. Koukala jsem na cestu kolem sveta ale tam jsou pry koreny atp, takze to dame pesky. Holky (5 a 7let) jedou samy na svych, starsi uz je vpohode jezdec ale mladsi porad trochu klickuje a obcas se ji nedari rozjet, takze fakt neco nenarocnyho. Nemusi byt primo v treboni, popojedem. Mooooc diky za tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
4.4.18 18:44

Poprosim o radu :think: chystame se do Třeboně, spíše kousek vedle do autokempu Oaza, tak by mne zajimalo, jestli se da primo z kempu najet na cyklotrasu a jak kolem trasa vypada? Mame zacinajiciho jezdce… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí