Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, poradí mi některá z vás nějaké pěkné ubytování v Maďarsku v termálech? Mám 10 měsíční holčičku, takže bych raději volila apartmán, aby tam byla kuchyňka s mikrovlnkou a mohla jsem jí ohřívat mlíčko a jídlo. Děkuju moc za vaše typy ![]()
je my byli loni v Čalovo(Velký meder) a super, ale ubytování nevím název, máme tam rodinu, ale bylo tam toho fakt šíleně hodně. My teda byleli snad nejdál od koupaliště, ale zase tam je ubytování levnější než nové hotely přímo u koupaliště. Dokonce se dá i na tom koupališti bydlet, to musí být super.
My jsme byli v krasnem hotelu http://www.hotelshiraz.hu/sk/ ,je tam krasne prostredi jsou zarizeni i pro deti, dostali jsme cestovni postylku, je tam detsky koutek. Jen to bude asi neco drazsiho, protoze jsme tam s manzelem byli sluzebne a platila to firma.
Prosím má někdo další zkušenosti s tímto hotelem?
Ráda bych věděla, jaké je prostředí, když vyjdu z hotelu, jaké je další využití…popřípadě tipy na výlety v okolí. Děkuji ![]()
Špatně jsem to napsala mám na mysli hotel na který dávala odkaz vevci
Obnovuji-chystáme se na více než týden do maďarska, prosím co vše stojí za vidění krom termálů?