Dovolená Maďarsko

314
28.7.11 11:01

dovolená Maďarsko

Ahoj holky, poradí mi některá z vás nějaké pěkné ubytování v Maďarsku v termálech? Mám 10 měsíční holčičku, takže bych raději volila apartmán, aby tam byla kuchyňka s mikrovlnkou a mohla jsem jí ohřívat mlíčko a jídlo. Děkuju moc za vaše typy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
28.7.11 11:30

je my byli loni v Čalovo(Velký meder) a super, ale ubytování nevím název, máme tam rodinu, ale bylo tam toho fakt šíleně hodně. My teda byleli snad nejdál od koupaliště, ale zase tam je ubytování levnější než nové hotely přímo u koupaliště. Dokonce se dá i na tom koupališti bydlet, to musí být super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
28.7.11 12:34

My jsme byli v krasnem hotelu http://www.hotelshiraz.hu/sk/ ,je tam krasne prostredi jsou zarizeni i pro deti, dostali jsme cestovni postylku, je tam detsky koutek. Jen to bude asi neco drazsiho, protoze jsme tam s manzelem byli sluzebne a platila to firma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.3.14 07:52

Prosím má někdo další zkušenosti s tímto hotelem?
Ráda bych věděla, jaké je prostředí, když vyjdu z hotelu, jaké je další využití…popřípadě tipy na výlety v okolí. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
18.3.14 15:15

Špatně jsem to napsala mám na mysli hotel na který dávala odkaz vevci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.10.16 11:25

Obnovuji-chystáme se na více než týden do maďarska, prosím co vše stojí za vidění krom termálů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí