Chorvatsko na blint

153
26.7.11 11:33

Chorvatsko na blint

Ahoj všem, tak jsem vyzkoušela veškeré servery s ubytováním a nic jsem nesehnala. Chystáme se do chorvatska od 14.8.-24.8.2011 na blint do soukromého apartmánu a já vůbec nemám představu, kam bysme mohli jet a jeslti tam vůbec něco touhle dobou seženeme. Zkušené maminy poraďte kam zaručeně ano a kam zaručeně ne. Máme dvě děti, 9 let a 6 měsíců. Popřípadě nějaký kontakt na nějaký ověřený apartmán, aby majitel uměl aspoň trochu česky, já jsem na jazyky levá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10145
26.7.11 11:43

byli jsme na ostrovu Kres, pláž kousek od apartmánu, hodně klidný, něco jako chatová osada pro Němce. Přítel se doluvil německy.taky jsme byli na blind a jelo nás 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.7.11 11:45

Katuš, pořád si nic nenašla :?: :cry:
Kdy chcete jet, a hlavně kam máš ujasněno?
Zkuste jet na blint, určitě se Vám podaří najít přímo na místě ubytování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.7.11 11:48

No :-(, nenašla, chcem někam, kde bude zaručeně hezky, nahoře prý často prší a makarská je zas prý předražená, tak já nevim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
26.7.11 11:50
Katuska1983 píše:
No :-(, nenašla, chcem někam, kde bude zaručeně hezky, nahoře prý často prší a makarská je zas prý předražená, tak já nevim :-(

Obávám se, že letos je všude škaredě, pěkné počasí ti nikdo nezaručí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
26.7.11 11:52

My jeli na blint na Rabac, ubytko jsme sehnali fakt hned, všude měly cedule, že mají volno, je tam těch apartmánů opravdu spousta..
Tak ať vybereš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
26.7.11 11:55

Tak v Chorvatsku byly ty sileny horka jak zpusobily i pozary. Mám tam tedka brachu (u sibeniku) a znamou u Makarské. Počasí nic moc…koupat se da ale proste neni to to co cekate od more. Loni meli taky hnusne.
My byli na blind v rabacu- je tam primo vzdycky tur. centrum a tam ti neco doporuci. No bylo to naspoled na hodne dlouho dobu co jsme tam jeli- humus a lilo.
Já hledam zajezd odlet tento víkend a je to totalne beznadejny :zed: :poblion:
V Chorvatsku je krásnej Biograd na Mori, neni tak daleko, ubytko se urco sezene ale pocasi nezarucuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.7.11 12:05

Tak já taky hledám a nenacházím, odjezd kolem 1.8 a asi se taky vydáme jen tak na blint. Na Rabu jsme byli tři roky zpátky a super, ale kam tentokrát, vůbec netuším :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.7.11 12:21

Ahoj
neporadim kam, protoze do Chorvatska nejezdim, ale kamaradka loni jela blint i s malym ditetem a kdyz dojeli, tak se chlap prosel po plazi a nasel spoustu volnych apartmanu a pokoju.
Tak at to vyjde, hlavne to pocasi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
26.7.11 12:42

jela bych kamkoliv mezi Split a Dubrovnik - kde se vám bude líbit zastavíte, porozhlédnete se…a určitě vyberete - všude vmají cedule SOBE (pokoje) - s cenou trošku posmlouváte a bude vyřízeno!! Chorvatům budete rozumnět - je to podobné jak čeština, cifry si kdyžtak napíšete na papírek, aby nebyly při úplacení dohady…
a místo? Záleží co hledáte…
mě se líbilo v Primoštenu (to je ještě nad Splitem ,nedaleko Šibeniku), hezká byla i Brela a Omiš, Podgora, Makarska - tam už je ovšem dost přelidněno - ale i tak krásně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
26.7.11 12:46

pokud jedete jen sami s dětma - jedna rodina, a budete potřebovat jen jeden apartmán, ubytování seženete určitě všude. Záleží jen na tom kam se chcete do Chorvatska podívat. V severnější části chorvatska jsou pláže kamenité a oblázkové, čím více jedeš na jih tak jsou písečné. Každému se líbí něco jiného, někdo chce klid a málo lidí, někdo zase hledá rušnější místo. Z mé zkušenosti můžu doporučit třeba Rab nebo Pag.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
26.7.11 12:51

Určitě bych si prošla různé diskuze o Chorvatsku a vybrala hlavně podle toho co od toho očekáváte. V tom termínu co chcete jet určitě seženete v pohodě ubytování i bez rezervace. My byli dva roky za sebou v okolí Omiše (jižní dalmácie)a moc se nám tam líbilo. Počasí taky supr. Byl s náma tehdy i 3letý synovec. Jediná nevýhoda byla v tom, že k moři to sice bylo blízko vzdušnou čarou ale zato, docela velkej krpál. Což asi s malým mimčem není nejvhodnější. Pak je vhodný zarezervovat nějakej apartmán přímo u moře. Jinak jsem si vybírali přímo zde http://www.chorvatska.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15696
26.7.11 12:53

Jo, jo na Pagu je taky krásně, tak jsme byli teda v kempu, kterej byl uzavřenej, takže nic moc vyžití, ale jinak super pláž a nádherné prostředí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
26.7.11 16:06

já bych v srpnu doporučila ubytování kolem velkých měst, tam seženeš vždycky a i za pěkné peníze :palec: My sme takhle v srpnu měli problém sehnat ubytování přímo v Pule, sháněli jsme ho asi 8 hodin (mohli jsme ho sehnat dřív,ale bydlet v hotelu za 50e za osobu na noc se nám moc nechtělo) Jinak kolem měst Zadar i Split jsme ubytování sehnali hned napoprvé ;) Na Makarské byl trošku problém, ale já osobně bych tam už nejela, mě to tam dost nudilo…hlavně tam byla hlava na hlavě. Možná nějakej ten ostrov by nebyl špatněj nápad, třeba ten PAG ;) A domluvíš se tam s chorvatama i česky :palec: my mluvili česko/slovensko/rukama/nohama…opravdu je jim fajn rozumět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.7.11 18:37
Denino píše:
já bych v srpnu doporučila ubytování kolem velkých měst, tam seženeš vždycky a i za pěkné peníze :palec: My sme takhle v srpnu měli problém sehnat ubytování přímo v Pule, sháněli jsme ho asi 8 hodin (mohli jsme ho sehnat dřív,ale bydlet v hotelu za 50e za osobu na noc se nám moc nechtělo) Jinak kolem měst Zadar i Split jsme ubytování sehnali hned napoprvé ;) Na Makarské byl trošku problém, ale já osobně bych tam už nejela, mě to tam dost nudilo…hlavně tam byla hlava na hlavě. Možná nějakej ten ostrov by nebyl špatněj nápad, třeba ten PAG ;) A domluvíš se tam s chorvatama i česky :palec: my mluvili česko/slovensko/rukama/nohama…opravdu je jim fajn rozumět

Takže spíš Zadar, Split, ju. Děkuju tedy moc všem :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí