Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky v září chceme do Egypta.
5hvězdičkový hotel, Hurgada.
Budeme mít ročního a tříletého chlapečka.
Chtěla jsem se zeptat zda máme s sebou táhnout pleny nebo zda se dají koupit tam a jaké tam bude v polovině září počasí?
Teď cestovka udává 35stupňů ale lidé co se vrací říkají, že tam bylo 50…
V září píšou 32, kolik tam ale bude ve skutečnosti.
Děkuji za informace.
Hanka
Ahoj, my byli min. rok v půlce listopadu, počasí bez problému a vedro bylo i tak, 30 stupňů určo, taky jsme byli v Hurgadě, jen ty večery byli studenější.
Hezkou dovču ![]()
Ahoj,
pleny beru pokaždé, přímo v areálu hotelu jsem nikde neviděla možnost koupit a obchůdky, co jsme měli poblíž byli jen suvenýry, hardy atd.
Jezdíváme v půlce června, nebo v půlce září /letos/, nikdy jsme zatím neměli extrémní vedro, přikláněla bych se k těm 35 stupňům, nad 40 jsme zatím ještě neměli
Ještě k těm plínám, určitě přímo v Hurghadě koupíš, ale nevím, jak daleko máte hotel od samotného centra Hurghady. My jedem letos do Sharmu.
Ahoj,pleny si vem sebou určitě svoje,nemusela by jsi je sehnat.ono je totiš hurghada a hurghada
nemusí to být u centra a musela by jsi se dopravit taxíkem na nákup a ani tak ti nikdo nezaručí,že seženeš.
počasí bych typla tak na 35C ale večery chladnější.Ovšem hodně záleží na místě tak jedeš.Kde to máte vybrané?nebo mi napiš hotel.pa
Ohledně té teploty bych spíš věřila tem lidem než cestovce
Jinak přidám vlastní zkušenost.. byli jsme v Egyptě 2×, poprvé začátkem června (Sharm El Sheikh) a teploty se pohybovaly od 35-40 st. ve stínu a podruhé v polovině září (Hurghada) a teploty kolem 40 st. ve stínu. Přiletěli jsme do Egypta asi ve 2h v noci a delegát nám říkal, že máme krásných 33 st.
Kamarádka co tam byla v říjnu říkala, že měli 30-35 st.. S těmi dětmi bych spíš volila ten říjen/listopad, moře bude krásně teplé a nebude tam tolik lidí jako v sezoně. S plenama zkušenosti nemám, v té době jsme dítě neměli. Ale je fakt že většina hotelů má v objektu různé krámky včetně drogerie a můžete si tam koupit opalovací krémy, kosmetiku, hygienické potřeby…Když nebudete daleko od cetra, tak tam bude hromadu obchodů včetně lékárny, ale tam se musí smlouvat a to je o nervy
V těch obchodech v objektu hotelu bývají většinou pevné ceny (aspon u nás to tak bylo).
ahoj haňule,
my tam byli loni v říjnu a měli jsme kolem 30'C celou dobu - 2 týdny ![]()
co se týče plenek nepomůžu ![]()
byla jsem v Hurghade pred 4 lety s miminkem a v hotelovem obchudky kde meli drogerii meli papmpers … jinak v lekarnach je tam urcite taky sezenes .. … tploty v breznu byly okolo 23 ![]()
Ahoj, my se vratili v pulce cervence z Hurghady. Meli jsme tam okolo 38-39 stupnu, 50 stupnu je mozna na vyletech do pouste, Luxoru, za pyramidama atd…
Pleny bych si vzala s sebou, myslim, ze v 5-ti hvezdickovym hotelu budes mit mozna lekarnu (my ji ve 4 hvezdickovym meli) a tam bys sehnala pliny. Ale stopro to nevis nikdy jiste a navic bys za ne zaplatila mnohem vic…
Ahoj
my byli letos 14.-21.5.,teplo bylo, na konci uz horko bez vetru coz bylo nic moc. Teploty tak 32C.
Pleny jsem v jednom obchudku videla, ale byl to hotel pro nemecke turisty, takze tam bylo holt vice veci nez normalne.
V lekarne v hotelu plen i jidel pro deti spousta.
Urcite bych radeji vzala svoje, nez pak nekde litat a shanet.
Haňule1 píše:
Jedeme do HOTEL TITANIC BEACH SPA & AQUAPARKHurgadahttp://www.newtravel.cz/…pa-aquapark/?…
Ahoj,tak zrovna tento hotel neznám a nebo se dříve jmenoval jinak.dělala jsme v cestovní agentuře a nejvíc se prodával Egypt
tak moc neporadím..netuším jak to tam je s lékárnou a s plenama.Jinak termín bych si vzala říjen.To je ještě teplo a moře není studený.
Koukala jsi na orbion egypt????třeba tam je o hotelu diskuse…
a když není,obecně Hurgada tam je,tak se poptej ![]()
Já byla asi 20km od Hurgady…tak neporadím ![]()