Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte, už jsem na těchto stránkách našla řadu dobrých info a rad, takže se Vás znovu obracím. Rádi bychom letos vyrazili na dovču na hory - Rakousko, Itálie či Slovinsko,ale nevím kam
, a není nad něčí doporučení.
Pojedem se skoro tříletou dcerou a mělo by to být ubytko alespoň s polopenzí, vnitřním bazénem a případně hernou (ať máme co dělat kdyby pršelo) a dětským hřištěm venku nebo blízkém okolí. Nehodláme podnikat vysokohorské tůry, ale spíš jen procházky, projet se lanovkou, vláčkem, půjčit si kolo,…
Díky předem za tipy.
No, mrkni se tady na par diskuzi, zkus si vyhledat Rakousko, nebo tak neco, davaly jsme tam odkazy na ruzne kinder hotely v Rakousku, ja a Taminka, nevim, jestli se muzes mrknout na muj profil, mam ho asi zamceny, ale urcite to mam ve vytvorenych diskuzich.
Nechce se mi totiz ted hledat ty webovky, v Rakousku je hodne super kinder hotelu, existuje specialni stranka, kde jsou vsechny vyjmenovane + info o nich, zkus to vygooglit..
Za nas rozhodne www.sonnelino.cz , ted jsme se vratili, byli jsme tam uz podruhe a naprosto uneseni, pro deti skvely!!! ![]()
Presne jak pises - masinka, jizdy na ponikach, 3 herny, super jezero, zahrada, zviratka, jidlo, vylety na kolech s autosedackou a vozikem v cene, vybaveni pokoju, no pristi rok jedeme znova ![]()
Ale treba Taminka davala odkazy na ruzne skvele, podle vzhledu se mi libily
Zalezi taky, kolik do toho chces dat, obecne je to trosku drazsi, ale zato to all inclusive stoji ![]()
Tak jsem ti nasla tu diskuzi, jsou tam ty ruzne webovky ![]()
https://www.emimino.cz/…ousku-69214/
Jee, hned bych jela znova ![]()
ZelvaVeruna píše:
Tak jsem ti nasla tu diskuzi, jsou tam ty ruzne webovky![]()
https://www.emimino.cz/…ousku-69214/
Jee, hned bych jela znova
Ahoj Veru ![]()
Tak uz jste byli letos v Sonnelinu?
Ja byla v Sonnenparku a opet parada.
Ahoooj Tami ![]()
jojo, vratili jsme se 16.7. ![]()
Skvely, pri jedne siesticce na balkone ve 22h vecer pri teplote 27 C jsme se rozhodli, ze je tam takova pohoda a vyziti pro deti, ze tam snad pojedeme i pristi rok ![]()
Nebo ze bychom to konecne vymenili, treba i za ten Sonnenpark?? ![]()
Jeee vazne? Tak to je super, ale ono jak si clovek najde jeden hotel kde mu vyhovuje vse tak uz nikam jinam jet nechce, ze ![]()
Co jezero? Bylo na koupani?
Treba se pristi rok sejdeme v jednom z tech hotelu.
Mas nekde fotky?
MMch ten odkaz jak jsi dala na sonnelino, ha ha tak ta pripona cz tam fakt sedi ![]()
Jezis marjaaa, to melo byt www.sonnelino.at
![]()
No jezero parada, kazdy den jsme byli nalozeni ve vode, teplejsi nez v aquaparku tady v Praze
Fakt je ten cervenec lepsi nez zari..
Ale zase tam bylo vic lidi, ale nejak nam to nevadilo, rozptylili se po okoli ![]()
Fotky mame na Rajceti, kdyby ses chtela mrknout, muzu ti to poslat v SZ ![]()