Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Posílám momentku z naší letošní dovolené u moře v Německu,
4 tatínci a 5 dětí, počasí pěkné, písku na hraní dostatek ![]()
Všude pěkné hřiště, spousta jiných aktivit ( výlety lodí a pod. ), cykloturistika…
Kdo má dost Chorvatska a nemusí „třicítky“ tak vřele doporučuji…
foceno v šest ráno, na molu v městečku Zinnowitz, ostrov Usedom
Dekuji, ja prave horka moc nemusim a jiz delsi dobu premyslim o Nemecku.
Teda ale v sest rano
![]()
krásná fotka! ![]()
já do Německa i Rakouska jezdím také moc ráda, je to tam skvělé!
Taminka píše:
Dekuji, ja prave horka moc nemusim a jiz delsi dobu premyslim o Nemecku.
Teda ale v sest rano![]()
To jsme přijeli
a kemp otvíral až v osm, tak jsem se courali po městě…
Do Německa jsme jezdili s rodiči a za mě už nikdy víc, je tam zima, ledové moře a medůzy
a jak není aspoň 25 ve stínu, v podstatě nežiju
Akcím tatínků s ratolestmi zdar! ![]()
Háta_x píše:
Do Německa jsme jezdili s rodiči a za mě už nikdy víc, je tam zima, ledové moře a medůzya jak není aspoň 25 ve stínu, v podstatě nežiju
Akcím tatínků s ratolestmi zdar!
teplo bylo 24-28, voda chladná, ale osvěžující, medůzy žádné. ( taky si je jako dítě pamatuju, nevím kam se poděly )
V kempu klid, ticho, pořádek. Cenově velmi příznivé…
Jsou hajsavé na čistotu, tak možná proto zmizely.
dalimil píše:
teplo bylo 24-28, voda chladná, ale osvěžující, medůzy žádné. ( taky si je jako dítě pamatuju, nevím kam se poděly )
V kempu klid, ticho, pořádek. Cenově velmi příznivé…
Ahojky, prosím jeli jste tam na blind, nebo jste dovču našli na internetu, nebo přes cestovku? Nám se to zdá přes cestovku zbytečně drahé. Jsou nějaké stránky na netu s apartmány tam? Holky díky za rady kdyžtak ![]()
@Klariska16 píše:
Ahojky, prosím jeli jste tam na blind, nebo jste dovču našli na internetu, nebo přes cestovku? Nám se to zdá přes cestovku zbytečně drahé. Jsou nějaké stránky na netu s apartmány tam? Holky díky za rady kdyžtak
do kempu v sezóně raději s rezervačkou na místo, jinak tam bylo uplně plno. Co se týče apartmánů, tak to zkušenost nemám, ale taky asi platí, že v sezóně a za pěkného počasí je to tam dost plný, raději to řešit předem.