Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, mám prosbu na ty z Vás, které mají zkušenost s Kinderhotely v Rakousku, popř.nějaký doporučili. Rádi bychom se vydali s devítiměsíčním prckem. Díky
ahoj
za sebe mohu JEN DOPORUCIT,mame jich hodne vyzkousenych,jezdime i do Family Austria,nejlepe je si objednat katalog nebo vybirat na jejich strankach,nejvice jsem byla spokojena v Sonnenparku(www.sonnenpark.at),je drazsi,na osobu za cca 100euro,ale AI,termalky,hernicky,kocarky,mlicka,jidla,nadherne hernicky,proste vsechno..
Klidne se ptej,muzu napsat i dalsi.
děkuju za typ, žádné speciální požadavky nemáme, snad jen bezprostřední blízkost hor, jen se zeptám, jestli se nějak zásadně liší kvalita podle počtu „smajlíků“, volili bychom asi něco v nižší cenové skupině
děkuju za typ, žádné speciální požadavky nemáme, snad jen bezprostřední blízkost hor, jen se zeptám, jestli se nějak zásadně liší kvalita podle počtu „smajlíků“, volili bychom asi něco v nižší cenové skupině
katkach píše:
Ahoj
ano je tam velky rozdil ve smajlicich..Cim vice tim vetsi komfort a vice veci..
Jinak nizsi cenova skupina,no ver mi,oni si to nechaji zaplatit,ale pokud si clovek zaplati,tak je opravdu velmi spokojeny.
V horach je spousta hotelu,bud si objednej katalogy a vybirej,nebo na obou strankach se podivej na prehled hotelu,kde ktere jsou atd.
Jinak na kazde strance urciteho hotelu maji i nabidky last minute..
Souhlasim s Taminkou… ![]()
Jinak my letos trapne opet do stejneho
www.sonnelino.at
protoze loni jsme byli naprosto spokojeni ![]()
Jinak muzes hledat i tady:
ZelvaVeruna píše:
Souhlasim s Taminkou…![]()
protoze loni jsme byli naprosto spokojeni
www.sonnelino.at
Ahoj Veru
faaakt tam jedete???Tak to se vam tam opravdu muselo moc libit.
Ja jedu s Emi ted do Egypta,sice jsem zase chtela do termalek,ale uz jsem pretermalkovana
![]()
Nam se nechtelo neco noveho hledat, protoze jsme si rekli, ze jsme byli v zari a neuzili jsme si tam toho jezera..
a hlavne se nam tam moc libilo, moc chutnalo a tak ![]()
Takze jedeme v cervenci, modra voda a pisecna plaz, skoro jak more
Kdyby byli vetsi, tak taky frcime dal, ale ted s tema dvema raubirema preferuju plny auto hadru a nechat se hyckat plnou penzi a sluzbama pro deti ![]()
Jooo, termalky bych si taky dala ![]()
ZelvaVeruna píše:
Souhlasim s Taminkou…![]()
protoze loni jsme byli naprosto spokojeni
www.sonnelino.at
ahoj,
mohu se zeptat,co vše obnáší dovča v takovém hotelu? nemám vůbec žádné zkušenosti,ale rádi bychom vyrazili někam mimo ČR,a preferujeme dobré zázemí pro děti.
Jak jsou ty stránky v němčině,tak se mi to ale blbě študuje.. ![]()
Chtěli bychom na ty svátky v červenci,je ještě šance sehnat ubytko? a stačí s 2letým dítětem 2lůžkový pokoj s postýlkou nebo raději ten rodinný?
Omlouvám se za spoustu dotazů
![]()
Befano
ja si myslim,ze urcite jeste sezenete pokoj,jen pocitej,ze to bude drazsi,protoze je sezona.
Jo ted vidim,ze chcete na zacatku cervence,tak to jeste nektere lokality maji skolu,takze nemusi byt plno.
Pokoj urcitr staci dvouluzkovy,skoro vzdy ma hotel na vyber vice moznosti/velikosti,postylku maji vsude,pokud ma pokoj treba cca 33m2 tak to uplne staci.
Pokud si najdete hotel na trochu lepsi urovni,tak se nemusis o NIC starat,vse tam maji,tvoje dcerka uz je vetsi,ale maji tam mlika,sklenicky,jidlo pro deti,piti,kocarky,hernicky,proste vse,nic nemusis z domu tahat,nekde maji i kola(plus sedacky)atd..
mmch stranky www.kinderhotels.com a www.familyaustria.at jsou i v jinych jazycich nez v nemcine.
Jojo, jak pise Taminka, treba loni jsme tam byli prvni tyden v zari a bylo to o neco levnejsi, ale chceme ted „lepsi“ pocasi, aby bylo jako u moooore
tak jsme si dali cervenec…
Treba u nas v te cene krome jidla asi tak 5× denne, piti, bazenu, sauny a samozrejmosti typu velke herny pro vsechny kategorie deti, animacni programy kazdy den a v pokoji detska postylka, prebalovak (i nocnicek
) a dalsi.. je minigolf u hotelu, pujcovna kol s vozicky pro deti nebo se sedackou a helmou pro vetsi deti.
Nam se prave libi, ze je to jen 5,5 h autem z Prahy, nemusime pro oba vubec nic vozit, vsechny presnidavky, ovoce a mleka a kase jsou tam, autem se daji delat vylety po okoli a zaroven je tam jezero s pisecnou plazi a atrakcema pro deti, takze nemusime jeste nikam litat ![]()
A vetsinou bych rekla, ze ty stranky maji i v anglictine, alespon Sonnelino urcite…
Díky za reakce.
Těch hotelů je opravdu fůra,vybírat přes net je dost nepřehledný ![]()
Takže za osvědčené tipy budu ráda.
Já úplně hory nepotřebuji,raši teplejší klima,možnost jezdit na kolech,koupání v jezeře apod.
Zelvaveruna: to jak jedete vy,je skoro u italských hranic,ne?
Ja bych napsala k tomu koupani v jezere,ze moc tech jezer tam na koupani neni ![]()
A kdyz uz je hotel u jezera tak nemas zaruku,ze ta voda na to koupani bude.
Ja radeji preferuji hotely,kde jsou termalky,krajina pro jizdy na kolech,spousta bazenu atd.
Nejvice se mi libilo v www.sonnenpark.at a www.dietherme.at
No jasnee, ja to popisovala tam kam jedeme, to jezero
A oni opravdu rikaji, ze to je nejak nejteplejsi …nevim kde, v Evrope, v Rakousku, proste nekde takhle ![]()
Loni jsme se koupali po tydnu, kdy byla fakt zima, vlezli jsme tam, i malej, takze kdyz je teplo, tak se to da, jak Machac a nebo i teplejsi bych rekla
![]()
Jojo, je to kousek od hranic se Slovinskem, tak hodinu od Grazu (v Rakousku).