Cysta a sex

6
12.4.14 18:09

cysta a sex

Ahoj holky, byla jsem na prevenčce a doktor mi ultrazvukem (tim umělým penisem do vagíny) zjistil, že mám cysty 3 spojené v jednu velkou. Ve zmatku jsem se zapomněla zeptat jestli můžem mít s partnerem sex? CO myslíte, vadí to nečemu? :zed:

Příspěvek upraven 12.04.14 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
161
12.4.14 18:24

Měla jsem cystu taky a sex jsme měli normálně. Pokud tě to nebude bolet, tak si myslím, že ok :) Respektive já to přežila bez úhony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
12.4.14 18:33

Ja tomu nerozumim z lekarskeho hlediska, ale jednou jsem s tim mela velke problemy. Po sexu me bolelo bricho a bylo mi spatne. Ja to ignorovala a myslela, ze to prejde. Druhy den rano jsem omdlela, tak uz jsem pak byla svolna zavolat zachranku. Sla jsem na akutni operaci, pokud si dobre pamatuju, tak jsem mela v brise asi 2 litry krve. Byla to prave praskla cysta, museli mi trochu seriznout vajecnik, nastesti nebyly ale zadne nasledky do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
12.4.14 19:17
@Gregory píše:
Ja tomu nerozumim z lekarskeho hlediska, ale jednou jsem s tim mela velke problemy. Po sexu me bolelo bricho a bylo mi spatne. Ja to ignorovala a myslela, ze to prejde. Druhy den rano jsem omdlela, tak uz jsem pak byla svolna zavolat zachranku. Sla jsem na akutni operaci, pokud si dobre pamatuju, tak jsem mela v brise asi 2 litry krve. Byla to prave praskla cysta, museli mi trochu seriznout vajecnik, nastesti nebyly ale zadne nasledky do budoucna.

Cysta nebezpecna neni, pokud se nenaplni krvi, jak to bylo u tebe. Kamosce jsem take volala rzp, protoze se valelav kkřečích a musela ihned na laparoskopii, kde ji tu krev odsali.
Ja mivam cysty, ale ty bezne. Zrovna ted si myslim, ze jednu mam. MS mam zpozdenou o 10 dni. Cekam az praskne. V nejhorsim pripade pujdu na injekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.4.14 19:27

Mám cystu 3X3cm a sex mám :D…cystu mám celej život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.4.14 19:39
@anenka píše:
Ahoj holky, byla jsem na prevenčce a doktor mi ultrazvukem (tim umělým penisem do vagíny) zjistil, že mám cysty 3 spojené v jednu velkou. Ve zmatku jsem se zapomněla zeptat jestli můžem mít s partnerem sex? CO myslíte, vadí to nečemu? :zed:Příspěvek upraven 12.04.14 v 19:00

nevadí ničemu, sex provozuj normálně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
12.4.14 20:38

@anenka cystama se pravidelně kamarádím přes 10 let a celibát nedržíme. pokud to nevadí tobě, tak e to cajk…občas si ty mrchy najdou takový místo, že to pěkně bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.4.14 20:22

Cystu mám a při sexu problém kvůli tomu nemám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.5.14 19:50

Ahoj holky mám. Takovej větší problém od včera mě pálí při močení ale jen ke konci močení každou chvilku chodím na záchod dnes v noci jsem smim přítelem prožila skvělou noc ze začátku to bylo v pohodě ale později mě začala bolet pochva a pálit tak jsem po chvíli šla opět na záchod cestou jsem se celá klepala a motala hlava ja hlavně nevím proč jinak s přítelem máme pořád pohlavní styk akorát ne když mám menstruaci ta mi skončila před 3 dny ale dnes jsem měla alkohol a vše bylo v pohodě za celý den jen to pálení a to ze jsem třeba byla na záchodě i přes 5 minut možná i dyl… Když jsem opustila WC tak jsem šla ale cítila jsem jakoby cukání u postevaku bylo to nepříjemné až trochu bolestivé došla jsem jenke dveřím a mohla jsem jít znovu jenže pořád v pohodě všechno až trochu na to pálei a pichani v podbrisku a kolem půl 5 jsem šla opět na záchod ale už to pálení tolik nepalilo najednou vidím ze tece zniceho nic krev a padaj kusy srazene krve úplně jsem nevěděla co dělat byla jsem Nervózní co se to děje, při utirani jsem najednou měla další červené kusy a na tom i takové jakoby bílé nitky nikdy jsem to neměla tak jsem šla za mým přítelem a řekla mu to a hned jsme šli na stránky zánět močových cest protože jsme mysleli ze jsem nastydnuta ano jsou tam nejaky priznaky ale nedocetli jsme nikde ze při zánětu močových cest padali kusy a ne málo pak jsem se podívala na nechtěne potraty a tam právě je ze při močení i po moceni padají kusy embria a já potřebuju to vědět na 100% a o vykendu na gynekologii nikdo není a já potřebuju poradit co nám dělat jsem ve stresu a bojím se hodně tak bych byla velmi rada kdyby jste mi pomohli ju a jnk mi bude 20 tak prosím pomožte zatím s pozdravem DENISA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.8.19 07:14

Cysta a orgasmus

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zkušenějších :lol: Před 14ti dny mi lékař našel cystu (24mm), na kontrole po menstruaci za 14dni měla už 46mm, takže mi doporučil laparoskopii, jelikož se pokoušíme o mimi, takže čekám až půjdu pod kudlu :roll:
Sex mě nebolí, ale není tak příjemný jako býval, necítím vlastně nic a vůbec nemůžu dosáhnout orgasmu (vnitřního). Myslíte, že je možné, že je to nějak způsobeno cystou a nebo mám jen blok v hlavě? :D
Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.8.19 07:41

@AndyFol cysty jsem měla mnohem větší, kolem 10cm a orgasmus jsem měla. Spíš ro vidím na blok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
4.10.19 20:20

Funkcni cysta 15 mm po sexu poboliva podbrisek a byl trochu bily vytok. Mohla prasknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.19 18:53

Sex s cystou

Ahojte, já zapasím s cystama cca 4 roky po mimoděložním těhotenství a přiznám se, že pro mě je to děs. Párkrát se mě stálo, že mě cysta praskla při sexu, bolest najednou krev strach a od té doby se strašně bojím, že při sexu prdne a vtece do břicha a tím pádem sex je u mě díky strachu už tři roky tabu a vůbec netuším jak se toho strachu zbavit nebo cyst. Antikoncepci brát nemůžu :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
46
18.10.19 21:25

Ono dost záleží, jaka cysta, jak velká atd.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
1.11.19 20:45

Děvčata, mam dotaz. V červenci jsem užila potratovou pilulku, způsobila mi potíže, vse neodeslo, cekalo se na menstruaci. Misto menstruace přísly silné bolesti. Na pohotovosti mi rekli, ze se tam udelaly na vajecniku dve cysty, takze hospitalizace, revize. Po revizi vse v pořádku. Pustili me domu. Bohužel mi porad nebylo dobře, tlak, pnuti v brichu, na zvraceni, bolest zad. Pry to může být od cyst, ale ze s tim nic, ze vymizi. Trvalo to asi 14 dni, pak to přešlo, za dalších 14 dni přišla menstruace, silná a po ni to opet začalo, gyndar cysta jedna 15 mm to neni udejne od ni atd. Přešlo a teď po druhe MS opet to stejne, uz tyden zle. Gynekolog cysta 2 cm. Ty cysty proste mizi a zase se tam delaji znovu a znovu. Delal mi i kultivaci, výsledky budou v utery. Pry to vypadá na zánět, ale ja jsem presvedcena, ze to je od těch cyst. Tentokrát byla i dvakrát zvysena teplota 37..mate některá s timto zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí