Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, chtela bych se vas zeptat na jednu otazku. Dr mi nasel 1,5cm cystu na pravem vajecniku a levy byl v pohode. Akorat jsem si chtela udelat digitalni tehotensky test clearblue s ukazatelem tydnu. Bude to trinact dni po styku, takze by to melo byt v poradku. Ale chci se zeptat, jestli mi ta cysta muze nejak udelat digitalni TT z negativniho vysledku udelat pozitivni? Tehotensky test si budu delat teprve o vikendu.
Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jsem těhotná 5tydnu a 2dny a zjistily mi ze mám cystu s tekutinou na vaječníku myslíte že to bude dobrý?
Já mám cystu celé těhotenství a je to ok.. většinou ale prý do 15. týdne zmizí, mě nezmizela.
@Laura711 píše: Více
Urcite vis, ze cm a ne mm? 12 cm je dost velka cysta.
@Laura711 tak to je v pohode, to je malicka. Nemyslim si, ze by mela bejt problem. ![]()
@DandátkoP Děkuji ti moc u srdíčka mě to zahřalo❤️ ano taky si myslím že to bude holčička
Dobry den, chtela bych se vas zeptat na jednu otazku. Dr mi nasel 1,5cm cystu na pravem vajecniku a levy byl v pohode. Akorat jsem si chtela udelat digitalni tehotensky test clearblue s ukazatelem tydnu. Bude to trinact dni po styku, takze by to melo byt v poradku. Ale chci se zeptat, jestli mi ta cysta muze nejak udelat digitalni TT z negativniho vysledku udelat pozitivni? Tehotensky test si budu delat teprve o vikendu.