Cysta a výtok

11.3.11 08:22

Cysta a výtok

Ahoj všem, chtěla bych se zeptat,jestli muže byt příznakem cysty i hustý bílý výtok. Už snad 14 dní možná 3 týdny mě pobolívá podbřišek, spíš jakoby píchání jednou na jedné pak na drhé straně. častěji chodím i močit. MS mám dostat tak za 5 dní..ale mám ji dost nepravidelnou takže muže byt klidně i za 10dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
11.3.11 08:47

A nejsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.11 08:53

No nějak jsem nad touhle možností neuvažovala…TT jsem si zkoušela v utery a nic (po chvilce uplně slabounkej doušek skoro neviditelnej) ale tady jsem četla že se to někomu taky při cystě stalo právě. ANTK teda neberu no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
11.3.11 08:57

Minulý týden bylo ještě brzy, pokud menstruaci máš dostat za pět dní. Podle mě si teda těhu. Pokud máš menstruaci dostat za pět dnů tak se ti zobrazí spíš až v den očekované menstruace, ale zkus si udělat test znovu jestli duch sílí, viděla bych to na těhu. Jinak navštiv lékaře ten ti to potvrdí či vyvrátí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.11 09:07

JJ test zkusím, zatím jsem si druhý nedělala, ten duch byl fakt pidi ani jsem ho skoro neviděla, až jsem se podívala fakt pořádně takže kdoví jestli nějaký splašený hormony.. K dr. jsem se objednala tak uvidím. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.3.11 09:50

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.11 10:40

No ja jsem ho jindy jako pozorovala taky..ale asi ne tak dlouho..ted přesně nevím jak dlouho muže byt.. :-( Nopočkám si :) Mohl by to být ale prďous, ja bych se nezlobila :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.11 10:44

Jinak Gabi přeji hodně zdravíčka tobě i Matyskovi (moje oblíbené jméno :) ) Ať ti všechno dopadne dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 13:37

No, tak dnes jsem měla jít k dr. ale zrušila jsem to,protože to rano vypadalo že jsem to dostala, ale zatím teda nic. Dnes jsem 33DC tak bych řekla že tak zítra by taeda mohla MS přijít, TT jsem zkoušela v neděli, negativ. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.11.23 02:26

Cysta nebo těhotenství

Dobrý den. Je mi 43 a půl a nikdy se mi zatím nepodařilo otěhotnět ač se o to pokouším už nějakou dobu. Nedostala jsem ms a už je to 44 dni od té první. Před týdnem jsem měla dvě rána za sebou nevolnosti a předevčírem test negativní. Neumíte někdo vyčíst zda se nejedná o cystu? Ve středu jdu už na gyndu (toto je obrázek z ultrazvuku, který vlastním), ale do té doby se umučím nedočkavostí znát pravdu. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí