Bolavé kyčle

1366
9.3.11 20:06

Bolavé kyčle

ahoj holky, mám dotaz hrozně mě bolí kyčle, bolely mě už dřív před těhu, ale teď my přijde, že je to horší, nevíte co na to, ale kojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
343
9.3.11 20:08

Taky to mám, doporučili mi jít na neurologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1672
9.3.11 20:50

Asi to je blbá rada, ale zhubnout :nevim: . Mě pomohlo i pár kilo. Ale to od bolesti asi jen uleví, na chvíli. A nějaké vitamíny ti nedoporučili? Já brala vápník s vitamínem D. A nemá v rodině někdo umělé kyčle? Bývá to dost dědičný. Držím pěsti, aby bylo brzy líp :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
9.3.11 21:10

ahoj, no to mám stejně ale s tím, že jsem těhu, do toho mám batole co nechodí a kojím. a s tímhle vlézt někam k doktorům tak mě akorát řeknou ať nekojím a řešit to budou až porodím. Ale tobě bych doporučovala doktora a nechat si předepsat magnetoterapii (pokud ti taky nenajdou nic zásadního na rengenu jako mě)- usadilo se mi to po ní už dvakrát tak na dva roky (nebolí to a na kojení to vliv taky nemá)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Los Petrandos
9.3.11 22:10

To bude dobry:)

Ahojky,
taky jsem to mela, drzelo me to pri tehotenstvi a i po (asi 3 mesice). Dost jsem jedla mlecne vyrobky a doktorka me predepsala zvykaci kalcium tablety a preslo to. Neboj, bude to ok:)

• Citovat
  • Upravit
1366
10.3.11 12:41

holky, děkuju za rady, asi navštívím lékaře a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.17 08:28

Dobré ráno. Včera jsem ryla zahrádku a večer jsem myslela, že umřu, jak mě bolely kyčle. Co to? Je mě 33, necítím se ještě na důchod :nevim: Vůbec jsem něco takového nečekala a v noci jsem se nemohla ani pohnout. Co na to používáte?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex