Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj holky, mám dotaz hrozně mě bolí kyčle, bolely mě už dřív před těhu, ale teď my přijde, že je to horší, nevíte co na to, ale kojím…
Asi to je blbá rada, ale zhubnout
. Mě pomohlo i pár kilo. Ale to od bolesti asi jen uleví, na chvíli. A nějaké vitamíny ti nedoporučili? Já brala vápník s vitamínem D. A nemá v rodině někdo umělé kyčle? Bývá to dost dědičný. Držím pěsti, aby bylo brzy líp
![]()
ahoj, no to mám stejně ale s tím, že jsem těhu, do toho mám batole co nechodí a kojím. a s tímhle vlézt někam k doktorům tak mě akorát řeknou ať nekojím a řešit to budou až porodím. Ale tobě bych doporučovala doktora a nechat si předepsat magnetoterapii (pokud ti taky nenajdou nic zásadního na rengenu jako mě)- usadilo se mi to po ní už dvakrát tak na dva roky (nebolí to a na kojení to vliv taky nemá)
Ahojky,
taky jsem to mela, drzelo me to pri tehotenstvi a i po (asi 3 mesice). Dost jsem jedla mlecne vyrobky a doktorka me predepsala zvykaci kalcium tablety a preslo to. Neboj, bude to ok:)
Dobré ráno. Včera jsem ryla zahrádku a večer jsem myslela, že umřu, jak mě bolely kyčle. Co to? Je mě 33, necítím se ještě na důchod
Vůbec jsem něco takového nečekala a v noci jsem se nemohla ani pohnout. Co na to používáte?