Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
ahoj holky, mam problém a to spise i psyhcicky, jsem takova,,hygienicka, a neustale mam strach z toho ze se nakazim nejakou pohlavni chorobou a jak se docitam tak prave to jd ei toho z ceho mam nejvetsi strach a to kdyz jdu nekam na wc treba v restauraci ci na plesu a jsem treba trosku v ,,nalade,, tak pak plasim zda jsem se dotkla vaginouci ne a pak si tak ruzne vsugerovavam ze ano je mozne se takto nejak nakazit?
Já se vaginou nedotýkám wc prkýnka ani doma
Sedám si jen doma a v práci.Jinak vše dělám ve stoje nebo na tokovým bobku
Někdo si dává tolaetní papír na prkénko,v lepších restauracích mají takový ten igelitový potah prkýnka.Někdo taky nosí dezinf.sprej…
verenika píše:
Já se vaginou nedotýkám wc prkýnka ani doma![]()
Někdo si dává tolaetní papír na prkénko,v lepších restauracích mají takový ten igelitový potah prkýnka.Někdo taky nosí dezinf.sprej…
Jsem se málem po**** smíchy
![]()
rhiannon píše:verenika píše:Jsem se málem po**** smíchy
![]()
no co,napsat jsem to musela
zajímalo by mě jak se to dělá,když se dotýkám vagínou
![]()
Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku ![]()
Doubravka píše:
Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku
a v klávesnici od počítače co jich je
![]()
A co houbička na nádobí=/
K dotazu - asi je nějaká pidipravděpodobnost, že by se něco takového teoreticky mohlo stát, prakticky nevím… ale taky raděj nesedám - nicméně z toho nehysterčím.
verenika píše:Doubravka píše:a v klávesnici od počítače co jich je
Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku![]()
Moj prvy vylet po 6-nedeli tramkou skoncil tragicky - pri vecernej ociste som nasla na vlasoch „zvieratka“ -zrejme zo sedacky, na ktorej som sedela. Nie ze by som bola nejak chorobne cistotna - ale MHD riesim zasadne antibakterialnym gelom, tlacitka na semaforoch, vytahoch a pod. vacsinou stlacam laktom a z WC si otvaram dvere papierom, ktorym si susim ruky - sorry, ale ked vidim kolko dobre vyzerajucich dam a slecien nie je schopnych si umyt po pouziti toalety ruky, nemam z toho dobry pocit. Inak takato opatrna som zacala byt, az ked sa mi narodila mala - nevadi mi ale ked sa dostane sa k nejakej oslintanej hracke. Proste detsky bacil je pre mna stravitelnejsi ako infekcna zltacka.
Jsem si to zkusila představit a to by musela čurat ven před záchodovou mísu.
![]()
verenika píše:rhiannon píše:no co,napsat jsem to muselaverenika píše:Jsem se málem po**** smíchy
![]()
![]()
Háta_x píše:
Jsem si to zkusila představit a to by musela čurat ven před záchodovou mísu.![]()
verenika píše:rhiannon píše:no co,napsat jsem to muselaverenika píše:Jsem se málem po**** smíchy
![]()
![]()
katarinka7233 píše:
Moj prvy vylet po 6-nedeli tramkou skoncil tragicky - pri vecernej ociste som nasla na vlasoch „zvieratka“ -zrejme zo sedacky, na ktorej som sedela. Nie ze by som bola nejak chorobne cistotna - ale MHD riesim zasadne antibakterialnym gelom, tlacitka na semaforoch, vytahoch a pod. vacsinou stlacam laktom a z WC si otvaram dvere papierom, ktorym si susim ruky - sorry, ale ked vidim kolko dobre vyzerajucich dam a slecien nie je schopnych si umyt po pouziti toalety ruky, nemam z toho dobry pocit. Inak takato opatrna som zacala byt, az ked sa mi narodila mala - nevadi mi ale ked sa dostane sa k nejakej oslintanej hracke. Proste detsky bacil je pre mna stravitelnejsi ako infekcna zltacka.
Moje řeč..
Jen já jsem taková i když ještě nemám děti ![]()
Jednou se mi kamarádka smála, když jsem si ve vlaku vytáhla desinfekční gel na ruce, před svačinkou
Nevim čemu se smála, já zase neprosto nechápala jí, která si sice po wc ruce umaly, ale pak sahala na všechny ty kliky v tom vlaku a zavazovala si tkaničky vymáchané v loužích a pak si vzala do ruky hamburgera a snědla to…
![]()
A wc v obchoďáku - klika - otvírám taky loktem a ono to jde pekně blbě, když se ty dveře otevírají směrem ke mě
Nejraději mám, když jde někdo přede mnou.
Jinak na wc si také sedám zásadně JEN doma (a kolikrát ani to ne - ale to proto, že prkénko je studené
)
K dotazu zakladatelky - teoreticky se nakazit můžeš, buď v klidu já se děsím úplně pokaždé (škola, obchoďák )
Ale nakazit se z prkénka - to bys na něj musela opravdu pořádně nasednout a ještě se pořádně o něj otírat
Každopádně většina nemocí se dnes s úspěchem léčí
(Ale dostat něco takovýho tak se potom raději (pardon za výraz) pochčiju uprostřed náměstí ve všední den, než abych šla na cizí wc..
Ted nechci aby to vyznělo jako posmívání( to fakt ne) - ale vy co jsem opatrné..Jak to tedy děláte s rohlíkem, pečivem, nebalenými věcmi, které si koupíte..No i ty zabalené věšinou někdo měl před tím v ruce..Nebo přijdete domů z nákupu a začnete umývat zboží jako sklenici kafe, špagety, krabici mléka..???
Na všechno někdo šahá..Na záchodech a mhd to chápu, sama hned běžím si umýt ruce, je mi to nepříjemné..Ale jistá dávka " špíny" je spíš žádoucí v rámci imunity atd..
( opravdu to nemyslím ironicky, jen mě to zajímá..)