Strach z přenosu nemocí

12
7.3.11 18:47

prenos nemocí

ahoj holky, mam problém a to spise i psyhcicky, jsem takova,,hygienicka, a neustale mam strach z toho ze se nakazim nejakou pohlavni chorobou a jak se docitam tak prave to jd ei toho z ceho mam nejvetsi strach a to kdyz jdu nekam na wc treba v restauraci ci na plesu a jsem treba trosku v ,,nalade,, tak pak plasim zda jsem se dotkla vaginouci ne a pak si tak ruzne vsugerovavam ze ano je mozne se takto nejak nakazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
7.3.11 18:57

Já se vaginou nedotýkám wc prkýnka ani doma :lol: :lol: Sedám si jen doma a v práci.Jinak vše dělám ve stoje nebo na tokovým bobku :mrgreen: Někdo si dává tolaetní papír na prkénko,v lepších restauracích mají takový ten igelitový potah prkýnka.Někdo taky nosí dezinf.sprej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.3.11 19:02
verenika píše:
Já se vaginou nedotýkám wc prkýnka ani doma :lol: :lol: Sedám si jen doma a v práci.Jinak vše dělám ve stoje nebo na tokovým bobku :mrgreen: Někdo si dává tolaetní papír na prkénko,v lepších restauracích mají takový ten igelitový potah prkýnka.Někdo taky nosí dezinf.sprej…

Jsem se málem po**** smíchy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.3.11 19:05
rhiannon píše:
verenika píše:

no co,napsat jsem to musela :mrgreen: zajímalo by mě jak se to dělá,když se dotýkám vagínou :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.3.11 19:17

Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
7.3.11 19:20
Doubravka píše:
Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku :think:

a v klávesnici od počítače co jich je :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
7.3.11 19:23

A co houbička na nádobí=/

K dotazu - asi je nějaká pidipravděpodobnost, že by se něco takového teoreticky mohlo stát, prakticky nevím… ale taky raděj nesedám - nicméně z toho nehysterčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
7.3.11 19:51
verenika píše:
Doubravka píše:
Mnohem víc baktérií je prý na klice od záchodu než na prkýnku :think:
a v klávesnici od počítače co jich je :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
ještě že baktérie nejsou vidět
no ale jinak si nemyslím, že zrovna tohohle je nutné se obávat :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.3.11 20:02

A co teprve v MHD co je bakterii… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.11 20:47

Moj prvy vylet po 6-nedeli tramkou skoncil tragicky - pri vecernej ociste som nasla na vlasoch „zvieratka“ -zrejme zo sedacky, na ktorej som sedela. Nie ze by som bola nejak chorobne cistotna - ale MHD riesim zasadne antibakterialnym gelom, tlacitka na semaforoch, vytahoch a pod. vacsinou stlacam laktom a z WC si otvaram dvere papierom, ktorym si susim ruky - sorry, ale ked vidim kolko dobre vyzerajucich dam a slecien nie je schopnych si umyt po pouziti toalety ruky, nemam z toho dobry pocit. Inak takato opatrna som zacala byt, az ked sa mi narodila mala - nevadi mi ale ked sa dostane sa k nejakej oslintanej hracke. Proste detsky bacil je pre mna stravitelnejsi ako infekcna zltacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.3.11 21:11

Jsem si to zkusila představit a to by musela čurat ven před záchodovou mísu. :nevim: :mrgreen:

verenika píše:
rhiannon píše:
verenika píše:
no co,napsat jsem to musela :mrgreen: zajímalo by mě jak se to dělá,když se dotýkám vagínou :think: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
7.3.11 21:13

No v náladě na plese, co ty viš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
7.3.11 21:14
Háta_x píše:
Jsem si to zkusila představit a to by musela čurat ven před záchodovou mísu. :nevim: :mrgreen:
verenika píše:
rhiannon píše:
verenika píše:
no co,napsat jsem to musela :mrgreen: zajímalo by mě jak se to dělá,když se dotýkám vagínou :think: :lol:
:palec: :palec: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
7.3.11 21:14
katarinka7233 píše:
Moj prvy vylet po 6-nedeli tramkou skoncil tragicky - pri vecernej ociste som nasla na vlasoch „zvieratka“ -zrejme zo sedacky, na ktorej som sedela. Nie ze by som bola nejak chorobne cistotna - ale MHD riesim zasadne antibakterialnym gelom, tlacitka na semaforoch, vytahoch a pod. vacsinou stlacam laktom a z WC si otvaram dvere papierom, ktorym si susim ruky - sorry, ale ked vidim kolko dobre vyzerajucich dam a slecien nie je schopnych si umyt po pouziti toalety ruky, nemam z toho dobry pocit. Inak takato opatrna som zacala byt, az ked sa mi narodila mala - nevadi mi ale ked sa dostane sa k nejakej oslintanej hracke. Proste detsky bacil je pre mna stravitelnejsi ako infekcna zltacka.

Moje řeč.. :-) Jen já jsem taková i když ještě nemám děti :lol:

Jednou se mi kamarádka smála, když jsem si ve vlaku vytáhla desinfekční gel na ruce, před svačinkou :-D Nevim čemu se smála, já zase neprosto nechápala jí, která si sice po wc ruce umaly, ale pak sahala na všechny ty kliky v tom vlaku a zavazovala si tkaničky vymáchané v loužích a pak si vzala do ruky hamburgera a snědla to… :nevim: :lol:

A wc v obchoďáku - klika - otvírám taky loktem a ono to jde pekně blbě, když se ty dveře otevírají směrem ke mě :lol: Nejraději mám, když jde někdo přede mnou.

Jinak na wc si také sedám zásadně JEN doma (a kolikrát ani to ne - ale to proto, že prkénko je studené :-D )

K dotazu zakladatelky - teoreticky se nakazit můžeš, buď v klidu já se děsím úplně pokaždé (škola, obchoďák ) :-) Ale nakazit se z prkénka - to bys na něj musela opravdu pořádně nasednout a ještě se pořádně o něj otírat :lol: Každopádně většina nemocí se dnes s úspěchem léčí :palec: (Ale dostat něco takovýho tak se potom raději (pardon za výraz) pochčiju uprostřed náměstí ve všední den, než abych šla na cizí wc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.3.11 14:00

Ted nechci aby to vyznělo jako posmívání( to fakt ne) - ale vy co jsem opatrné..Jak to tedy děláte s rohlíkem, pečivem, nebalenými věcmi, které si koupíte..No i ty zabalené věšinou někdo měl před tím v ruce..Nebo přijdete domů z nákupu a začnete umývat zboží jako sklenici kafe, špagety, krabici mléka..???
Na všechno někdo šahá..Na záchodech a mhd to chápu, sama hned běžím si umýt ruce, je mi to nepříjemné..Ale jistá dávka " špíny" je spíš žádoucí v rámci imunity atd..
( opravdu to nemyslím ironicky, jen mě to zajímá..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí