Co vám zabírá na opary

PetkaK
10.3.11 09:54

Opary

Ahoj všem :mavam:

Už pár let mám problémy s opary, vím že se toho nedá zbavit úplně, ale zajímalo by mě co Vám na ně zabírá.

A druhá otázka, jsou nějaké vitamíny, které by zmírnili výskyty oparu?

Děkuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6378
10.3.11 10:17

Ahoj,mám úplně stejný problém.Právě teď mě trápí 3 najednou.Když to chytnu nikdy to nezustane u jednoho.Rozleze se mi to po celé puse a jsem oteklá :cry:
Mě doktor radil vidamíny B.A prý na to pomáhá jíst kvasnice.
Nevím mě nezabírá nic-jen mazat herpesinem,nebo konopnou mastí.
Je to peklo a doufám že to po mě nechytne dcerka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.3.11 10:19

Ahoj, já taky trpím na opary (vždy při „ženských dnech“ :-( ). Nejhorší jsou na jaře a na podzim, takže v únoru a říjnu koupím krabičku vitamínu B (B-komplex) v lékárně nebo se to dá koupit i v drogerii. Každý den si dám jednu tabletku, a pak mám do konce léta pokoj :palec: Stačí mi vždycky 1krabička, neberu to celý rok :wink: Neumím říct, zda je to tak správně, ale mně to pomáhá.
Jinak jsou i nějaké injekce s vitamínem B nebo silbější prášky na předpis u Dr., ale základ to má stejný. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
10.3.11 11:00

Rekla bych, ze je to mozna i zalezitost imunity, tak bych se snazila nakopnout imunitu a hooodne vitaminu B.
Ja mela snad dva v zivote, z toho jeden byl mega, vubec nevim, kde jsem k tomu prisla a pomohl mi Vectavir. Je to krem, strasne mala tubicka, docela je to i dost drahe, ale asi za tri dny nebylo po tom mega oparu ani pamatky, ani se mi neudelaly strupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
10.3.11 11:38

Ahoj, syn trpěl na afty spojené s opary a doktorka radila vitamín B a zinek od té doby máme klid. A nejlepší je opravdu compeed, opar vyléči do 3 dnů. Používala jsem oba i před den i na noc a opravdu si ho nemůžu vynachválit. Přeji úspěšný boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
10.3.11 17:55

Děkuji za rady :)

Na Vectavir nebo Zovirax jsem asi už imunní. Já mažu většinou tea tree olejem anebo teď nově krémem od Justu.

Vitamín B většinou beru, ale moc to nezabírá :(

Letošní zimu je to zatím dobré, mám druhý opar (ale pořádný), loni když jsem byla těhu tak jsem měla opar týden, dva dny klid a další opar a takhle to šlo až do porodu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.13 12:07

Ahoj :mavam: potřebovala bych poradit, trpím na opary, teď mám tři. Jeden v nose, druhý pod nosem-takové puchýřky a třetí na rtu. Mám i trochu vyrážku na čelisti a na čele takovou krupičku. Myslíte, že to může mít spojitost? Vůbec nevím od čeho to může být. Měl jste to taky někdo?

• Citovat
  • Upravit
Elessar
8.5.13 12:38
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam: potřebovala bych poradit, trpím na opary, teď mám tři. Jeden v nose, druhý pod nosem-takové puchýřky a třetí na rtu. Mám i trochu vyrážku na čelisti a na čele takovou krupičku. Myslíte, že to může mít spojitost? Vůbec nevím od čeho to může být. Měl jste to taky někdo?

Ahoj, a bolí to? Teplotu máš? Může to být pásový opar, já ho měla na zádech a je to právě výsev puchýřků, vypadá to jako krupička…může se udělat kdekoliv, raději skoč k doktorovi. Já teda neměla ani bolesti ani teplotu, jen to svědilo a pálilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.13 17:36

Ahoj, no právě bolí. Teplotu nemám, jen se cítím taková slabá a unavená. Ale to asi nebude k tomu. Právě chci jít v pátek obvodní, ale nevím jestli nemám jít radši nejdřívc ke kožní. No to pod tím nosem je takové nalité jakoby vodou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.5.13 17:51

A známá mi ještě říkala, že to může být krví, nevíte jestli ano? zítra si tam radši skočím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex