Holky,
od srpna se potýkám s nepravidelnou MS, před týdnem se přidaly i bolesti podbřišku. Vypadá to tak, že poslední MS jsem měla koncem srpna, pak jsem 4× špinila, vždy tak dva dny. Gynekolog objevil vyšší sliznici, 12mm, a cystu na pravém vaječníku. Píchli mi agolutin a dostala jsem atb azitromycin. Znepokojuje mne neustálý pocit tlaku až bolesti, ráno méně, večer více. Cítím se nafouklá, ve větší míře odcházejí plyny, mám řídkou stolici. Patří to k tomu? MS zatím po injekci nepřišla (apl. v pondělí tento týden). Mám už strach, co se v tom břiše děje, nikdy jsem toto neměla . Břicho mne podobně bolí před a při MS, teď ale v podstatě pořád. Panu doktorovi mám v pondělí zavolat, jak se cítím. Už si říkám, jestli to nejsou střeva, skrze problém i tohoto charakteru. Máte zkušenosti? Anonym protože dotaz je intimní.
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Holky,
. Břicho mne podobně bolí před a při MS, teď ale v podstatě pořád. Panu doktorovi mám v pondělí zavolat, jak se cítím. Už si říkám, jestli to nejsou střeva, skrze problém i tohoto charakteru. Máte zkušenosti?
Anonym protože dotaz je intimní.
od srpna se potýkám s nepravidelnou MS, před týdnem se přidaly i bolesti podbřišku. Vypadá to tak, že poslední MS jsem měla koncem srpna, pak jsem 4× špinila, vždy tak dva dny. Gynekolog objevil vyšší sliznici, 12mm, a cystu na pravém vaječníku. Píchli mi agolutin a dostala jsem atb azitromycin. Znepokojuje mne neustálý pocit tlaku až bolesti, ráno méně, večer více. Cítím se nafouklá, ve větší míře odcházejí plyny, mám řídkou stolici. Patří to k tomu? MS zatím po injekci nepřišla (apl. v pondělí tento týden). Mám už strach, co se v tom břiše děje, nikdy jsem toto neměla