Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já mám pcos a cyst požehnaně - okolo obou vaječníků
léky mi teda nikdy nebyly nasazeny, mně cysty praskají, je to teda šílený opruz, ale drilling vaječníků mi byl zakázán.
Pokud máte pochyby, tak kontaktovat lékaře…na někoho může mít lék jiné účinky než na Vás
ale rozhodně bych si ve Vašem případě zavolala, pro jistotu…
Oživují diskuzi, jelikož ji mám po prvé tak, nic moc otom nevím
Místo klasické MS bylo jen špinění a větší bolesti v podbřišku na obou stranách v zádech.
Paní doktorka, mi sdělila že mám cystu na vejcniku 33 mm
A že se střebá s MS po dvou dnech jsem měla slabší výtok s krví a dnes v noci už i krev, bolesti mám normální nic hrozného ale nevím jak postupovat dále jít na další prohlídku nebo je to normální? Prosím o radu nechci zase plašit a otravovat doktorku děkuju
@Kejtty33 píše: Více
Moc nerozumím, teď máš MS, jak by měla být, nebo je to mimo cyklus to krvácení?
@lucad77 MŠ jsem měla mít 3.3 bylo to pouze špinění který trválo cca tři dny a včera se mi stalo tohle
@Kejtty33 píše: Více
Podle mě přišla MS opožděně, což může být tou cystou. Počkala bych do další MS, zda bude, jak má být, a až pak to případně řešila.
Ahoj, nekolik mesicu jsem mela problemy s menstruaci, velke bolesti, bolesti pri ovulaci, kousky cehosi pri menstruaci, nepravidelny cyklus atd. na gyn. prohlidce mi pani doktorka nasla 5 cm cystu, nasazen lek Norethisteron 3× denne na pul mesice, pote se uvidi zda zmizi…
Prosim mate nekdo podobnou zkusenost? Jaka je pravdepodobnost ze cysta opravdu zmizi? Pokud mate podobnou zkusenost nasledovala stejna,,lecba’’? Beru leky cca tyden, obvasne bolesti bricha a navic mi prijde ze se mi zvetsilo bricho na jedne strane vic, jak kdyby cysta dale rostla, je to normalni? Dekuju