Cysta - nelíbí se mi to

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.8.24 10:30

Cysta - nelíbí se mi to

Ahoj. Při prohlídce mi doktorka řekla, že tam je asi cysta. Trpím na to od střední školy a měla jsem i záněty. Máme dvě děti z IVF. MS nemám už dva měsíce. Teď mi připadá, že mě při chůzi trochu píchá v podbřišku a cítím se dost nafouklá. Zatím mám přijít zase na kontrolu. Ale za prvé se bojím, jestli to nemůže být třeba ta zhoubná cysta a za druhé se léčím s OCD a lehčími depresemi. A teď co nemám MS se cítím psychicky dost špatně. Což mám vždy před MS. Vyvolávací injekci už mi dala a nic. Akorát mě teda bolí záda. Myslíte, že je hloupé tam zítra zajet, že mě trápí ta psychika a prostě se bojím :( nebo budu za hysterku a cvoka?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68874
4.8.24 10:55

Tak na kontrole chce dr. vidět, jestli cysta roste. A pokud ti dala vyvolávačku, tak čeká, že při té MS praskne a bude klid. Pokud nemáš dva měsíce MS a máš cystu, asi to bude folikulární cysta (na ultrazvuku rozpoznatelná), folikul prostě nepraskne, roste a je z něj cysta, tělo neprodukuje progesteron a není MS. To by měla vyvolávačka vyřešit. Pokud je cysta větší, můžešji cítit. Ale pokud tam byla na ultrazvuku cysta, dostala jsi vyvolávačku a za pár dní tam půjdeš zas, nějak není moc, co by měla doktorka vykoukat dál. Nech proběhnout tu MS a jdi na kontrolu. A psychiku řeš s někým jinm než gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68874
4.8.24 10:56

Jinak píšeš, že vyvolávačka byla a nic. Jak dlouho? Určitě jsi dostala instrukce, že když se třeba do 2-3 týdnů nerozkrvácíš, máš přijít znovu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.24 11:16
@ugluk píše: Více

Vyvolávačka byla skoro před měsícem. Na kontrolu mám přijít 27 srpna. 12 srpna máme jet na týden do Prahy. Snad se něco nepokazí :?

• Citovat
  • Upravit
68874
4.8.24 11:24

Pokud vyvolávačka nezabrala, k dr. bych normálně cinkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
4.8.24 11:27

No a jak velká je ta cysta? Malé se jen sledují a čeká se, až prasknou. Což tvoje doktorka dělá. Velké (10-12 cm a větší) se pak operují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí