Cysta/ PCOS/ těhotenství?

Anonymní
19.12.24 22:24

cysta/ pcos/ tehotenstvi?

Dobrý večer, ms mi vynechává již +-20 den. Testy neg., u lékaře jsem byla, před týdnem mi dělal ultrazvuk a dával první vyvolávačku s tím, že pokud ms nepřijde mam přijít za týden. Dnes jsem dostala druhou injekci. Na té 1 kontrole říkal, podle ultrazvuku, ze to muže byt PCOS. Že to tak vypadá. Nic vic. Tak nevím. Něco že jsou v do 4 cm v dlouhé ose, vzhledu PCOS. Nevím moc co dělat. Co když ms nepřijde ani po 3 dávce injekce(dr. říkal že se dává občas i 3 dávky)..? Těhotenství můžu vyloučit? Teď by se mi to neohodilo, je to to čeho se bojím.. :oops: Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.12.24 23:36

Já mám PCOS a klidně jsem nemenstruovala i rok, ale na gyndě mi dělali hormonální profil a hlídali mě…díky doplňkům stravy mám tedy teď cyklus celkem pravidelný.
Ty jsi měla až doteď cyklus pravidelný?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 08:06
@Anonymní píše: Více

ne nemela, ale myslela jsem si ze to je kvuli tablete po kterou jsem si vzala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 10:50
zpozdeni jsem mela ale jen +- kolem 5 dnu, myslim ze jnen jednou 10 ale to bylo max. Ted jsem mela dlouhe cykly kolem 35 dnu. S tim ze ted uz mam 20 dnu zpozdeni
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 13:16

A že by třeba ms jen vynechala a příští měsíc se dostavila. :think: Nebo třeba nejsi (nebo nebyla jsi v posledním měsíci) třeba nemocná? Mně to teď nedávno rozhodila i jen obyčejná rýma :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 13:45

nebyla.. ikdyby tak to si myslim ze by mi po vyvolavačce my normalne prisla.. tehotenstvi by uz slo poznat ne?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 14:19

Tak mělo by jít tak cca 12-15 dní od styku na testu a na ultrazvuku až po několika týdnech asi :think: nevím, těhotná jsem nebyla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.1.25 15:00

Pcos

Dobry den, potřebovala bych poradit od vás od zkušenějších. Je mi 22, je to sice jeste málo, ale s přítelem se snažíme o miminko uz to bude tak pres dva roky. U gynekoložky mi zjistili ze mám Pcos na obou vaječnících. Menstruaci mam jednou za čas, nepravidelně. Gyn, mi předepsala Inofolic, užívala jsem ho asi rok neviděla jsem žádné změny, tak jsem hledalal po ineternetu co by bylo tak nejlepší na Pcos, našla jsem přírodní léky Ovary care, to jsem užívala do ted, asi dvakrát možná třikrát přišla menstruace, cítila jsem se i lépe nemela jsem tolik chuť k jídlu. Jenže miminko stále nic, tak prosím o radu, ma někdo zkušenosti s Pcos a otěhotněli jste přírodní cestou? Co vám k tomu pomohlo?
Děkuji předem za rady.

Příspěvek upraven 05.01.25 v 16:21

• Citovat
  • Upravit
2824
5.1.25 15:43

Gyn ti predepsala ivf? Jdi do CAR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.25 16:22

@Janee19 omlouvám se, už jswm to upravila, myslela jsem inofolic.

• Citovat
  • Upravit
2824
5.1.25 17:36

Inofolic je fajn, ale porad jen doplnek stravy. Sla bych do toho CAR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.25 13:41

Ahoj Chtěla bych se zeptat první test dělaný odpoledne druhy večer a poslední dva ráno zpoždění mam 4 dny
A muj dotaz zni je to těhotenství nebo jen cysta? Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 14:40

@Janee19 omlouvám se ale jsem nezkusena. Nevím co to je CAR. Můžete mi to prosím vysvětlit? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
2824
15.1.25 18:23

Centrum asistovane reprodukce. Odbornici na poceti, kteri se zameruji na diagnostiku neplodnosti a jeji lecbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí