Sliznice nebo něco jiného?

Anonymní
19.12.24 20:48

Sliznice?nebo neco jineho

Dobrý večer.
12.12 jsem byla na plánované hysteroskopii(odstranění polypu)
Následně 3 dny slabé špinění které přešlo v silné krvácení dnes se k.tomu přidali i silné bolesti břicha, nejspíš dorazila ms, ale teď večer jsem na vložce našla velký kus masa(tvrdý)je možné že je to kus sliznice nebo mám plašit?
Foto pro silné žaludky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76843
19.12.24 20:51
@Anonymní píše: Více

dokud jsem nebrala antikoncepci, tak jsem takové tvrdé kusy krve mívala téměř při každé menstruaci, konzistence jako játra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.24 20:53

Todle prave jako jatra nebylo prave ze to bylo opravdu spis jako maso. tvrdy valecek

• Citovat
  • Upravit
76843
19.12.24 20:59
@Anonymní píše: Více

aha, to jsem také kdysi měla, jednou, když mi předtím dlouho vynechala menstruace,
uvidíš, co ti kdo napíše,
asi bych počkala do rána, pokud to celé bude vypadat jako menstruace, tak nic - pokud se ti to bude zdát divné, tak raději zajdi na gynekologii - je zítra poslední pracovní den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.24 21:08

No prave ze muj gyndar ma dovolenou takze jedine jet do nemocnice kde mi delali tu operaci snad to bude do rana lepsi

• Citovat
  • Upravit
919
20.12.24 05:30

Tohle jsem sveho času mívala sem tam při MS v ty nejsilnější dny.spis mě překvapuje, že tak docela brzy po hystereskopii bys měla toto :nevim: já když na ni byla, taky kvůli polypu, tak mi odstraňovali v rámci toho děložní sliznici, takže první MS po tom zákroku byla téměř jen jako špinění.
Uvidíš, jak to bude pokračovat. Ale ty kusy v rámci silné MS být můžou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
20.12.24 06:34

Prase! Příště dej aspoň do popisku, že je u toho nechutná fotka, když už nemáš špetku základních zábran a respektu k ostatním, a nestačí ti problém popsat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa