Cysta v krku

Anonymní
20.4.20 21:49

Cysta v krku

Ahoj, od doktorky mám diagnostikovanou krční cystu viz obrázek. Poslední den- dva na to dost myslím a mačkala jsem si nejspíš krk, zpívala tak, že mě cysta lehce pobolívá nijak se asi nezvětšuje, ale děsí mě to, nějaké zkušenosti? V pripadě mam jit za svoji obvodni? Pokud bolest neprejde, dle lekarky neni jeste treba operace, ale jinak nerikala, zda to mi to ma hlidat, nebo mam prijit?! Nevim co s tim, desi me, ze praskne :oops: 8o foto se sipkou z drivejska, foto druhe z dneska :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50
8.10.21 09:20

Take mi to ted nasli, jak pokracujete? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.22 16:42

@Danne zatim nijak, nejak me potize potom prestaly, tem me to tam obcas zase prekazi tak nevim, jak to vyresit! Jak jste to prosim vyresila vy? Obtize jsou male obcas takove tahnuti, ale cysta se nezvetsuje. Dekuji :P

• Citovat
  • Upravit
50
25.3.22 19:25

Bylamjsě na odstraneni mandli nakonec :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.25 08:54

Taky mi našli laterální krční cystu… Byl jsem první na vyšetření u svého ORL a po kontrole mě odeslal do nemocnice k objednání na operaci… Operace proběhla dobře s menšími bolestmi po operaci a a špatně se mi akorát polykalo a jedlo těch pár dní po operaci… Odstraňovali mi krční cystu i s uzlinkami o velikosti 3×2 cm, jinak než chirurgicky to prostě vyléčit nešlo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí