Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj chtěla bych se vas zeptat…
V listopadu jsem byla v 8 tt na revizi dělohy,kvůli neprospivajicimu tehotenství a asi před mesícem jsem si nahmatala nejaky útvar v prsu,u podpaží…Pohmatem je to nepravidelné..Muže to být cysta?Třeba po te revizi?? Jsem objednaná na sono na 10.2.,ale i tak by me zajimalo jestli s tím mate nekterá zkusenost…dekuju za odpovedi ![]()
ja mela cystu v prsu jeste pred mym prvnim tehotenstvim, po porodu uplne zmizela. mozna to muze mit souvislost s hormonama po tehotenstvi a nasledne revizi
A byla jsi taky na sonu nebo na mamografu?Bojim se trochu te injekce a odsávání,pokud by to cysta byla… ![]()
byla jsem na sonu, zadne odsavani me necekalo, doktorka rikala, ze je to tukove, neskodne, ze pokud by mi to moc vadilo, mohli by mi to odstranit, ale ze mi to spis nedoporuci…no a jak jsem psala, po tehu to samo vymizelo
na mamograf nepujdes, bude to klasicke sono, niceho se neboj, myslim, ze to opravdu bude hormonalniho puvodu
Ahoj chci se zeptat..mám asi tyden pred ocekavanou MS a zacalo me to prso kde mam tu bulku bolet…myslite ze to bude tema hormonama?Dneska jsem se znova prohmatavala a uz to nemam malou bulku,ale spise nejake ztvrdlé prso u podpazi,jako kdyz mi ms prichazela pokazde,jenze v tom druhem to necitim.. ![]()