Kdy začít pít Fortrans před kolonoskopií?

40
1.2.12 21:50

Kdy začít pít fortrans?

Ahoj, v pátek na jedenáctou jdu na koloskopii, ale nebyla jsem poučena kdy začít pít fortrans a jestli mohu vůbec den před tím jíst, tak, že určitě mám začít ve čtvrtek ,ale kdy asi?Na letáku je psáno večer před zákrokem, ale podle mě je to pozdě.Nemáte někdo zkušenost ,díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
1.2.12 21:58

Zítra už jen raději bujon, fortrans můžeš začít pít kolem 4 hodiny odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
1.2.12 22:00

Moc ti děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
1.2.12 23:01

Jojo, ono nemá pak cenu něco jíst, když si budeš hrát na průtokáč :lol: . Souhlasím s 16.h odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
2.2.12 07:47

já bych začala klidně dříve a rozložila si to na delší dobu, né každý to zvládne vypít za 4 hodiny, navíc, když budeš mít prázdný žaludek :think: dnes už jen pití :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.2.12 20:39

Jj pravda, nestihla jsem vypít litr za hodinu, ani náhodou, přesto moc děkuju všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Termitek
15.10.13 13:30

Potřebuji stejnou radu mám jít na kolono na 13:00..Mám ho začit pít ve 4 odpoledne nebo raději dříve.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.18 16:41

Dobry den. Zitra me ceka vysetreni, ani nevite,jakej mam strach :,( ted do sebe klopim prvni litr toho kentusu, kdy asi zacne pusobit? Jdu do CB, ma nekdo tady zkusenosti? Uklidni me nekdo ?:(

• Citovat
  • Upravit
27645
18.7.18 16:44

neboj to bude dobrý, nejhorší na tom bylo vypít ten blevajz první litr šel a pak brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 16:46

@ka2ka dekuji..myslis, ze vadi, kdyz kazdou sklenku zapijim malym douskem dzusu? Jinak bych se asi :poblion:

• Citovat
  • Upravit
27645
18.7.18 16:48
@Anonymní píše:
@ka2ka dekuji..myslis, ze vadi, kdyz kazdou sklenku zapijim malym douskem dzusu? Jinak bych se asi :poblion:

no já džus měla zakázaný protože prý může obarvit střeva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
18.7.18 16:51
@Anonymní píše:
Dobry den. Zitra me ceka vysetreni, ani nevite,jakej mam strach :,( ted do sebe klopim prvni litr toho kentusu, kdy asi zacne pusobit? Jdu do CB, ma nekdo tady zkusenosti? Uklidni me nekdo ?:(

Holka zlatá, to Ti neřekli, že místo toho mnohalitrového kekelu si můžeš asi za 400 Kč na předpis koupit šumivé tablety( s pomerančovou příchutí, chutné ) se stejnou účinnou látkou, které se rozpustí ve 2 - 3 hrníčcích vody.Vypadlo mi jméno, bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27645
18.7.18 16:53

@Burj Chalifa u nás to taky neříkají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.18 16:53

@Burj Chalifa bohuzel ne :lol: no snad to dam.. Bojim se aby to nebolelo :?

• Citovat
  • Upravit
9025
18.7.18 17:05

Džus nepij, to je špatně. Můžeš si dát doušek nealko piva. Jestli jdeš do Budějc, tak nevím, jestli tě budou prispavat. Je to lepší. Já tam jezdím na gastro Imuno a to je vedle. Tak vidím, kolik tam chodí lidí. Manžel byl ve Strakonicích v pondělí, dělalu to primář Horny. Skvělý odborník a ten pacienty prispi. Jsem ráda, že manžel nic necítil. Manžel to začal pít v 18 hodin, na záchod začal chodit do půl hodiny. Ale měl jiný přípravek. Nešel mockrát, ale popravdě dodržoval opravdu 5 dní před dietu. Šel v pondělí ráno. Od pátka jedl tekutou stravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí