Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, můžete mi poradit zda má cysta na vaječníku vliv na tt a jeho výsledky? Děkuji
Ahoj, mne se sice objevila cysta az kdyz jsem byla tehotna, ale podle meho nazoru na tt cysta vliv nema.
Simona
Ahojky,
já měla cystu před těhu a pak i v těhu. Na začátku je t o riziko, neboť může prasknout a ta tekutina vyvolat potrat. Tak mi t o řekl doktor.Tak jsem brala asi do 12týdne Duphaston proti potratu a cysta se sama krásně vstřebala. I když moje ségra měla taky cystu v těhu, a nic na to nebrala a normálně mimi donosila.tak asi co doktor to názor, každopádně já bych s ní určitě zašla k doktorovi.
Míšenka+Aninka
Také by mě toto téma zajímalo. Jsem v 5. týdnu těhotenství a objevili mi tam tam ještě buď cystu nebo ještě jedno těhoteství - mimoděložní. Slyšely jste o něčem takovém..?
Já jsem těhotná, cystu mi dr. našel hned na začátku tzn. v šestém týdnu a říkal, že se bud´vstřebá nebo by se musela opatrně odsát. Nicméně byla velká, tak jsem měla strach, ale postupně se zmenšuje a sama zmizí.Myslím,že to není problém, jen se musí dávat pozor se sexem a nic těžkého nezvedat..
Ahojky holky, tak jak jste dopadly? Ukážete se tu některá. Já se dneska dozvěděla, že po dvou letech snažení jsem opravdu těhu, ale našla mi tam taky dr. cystu..2,5cm. Před rokem a půl jsem byla na operaci cysty (4,5cm). Tak mám strach, aby všechno dopadlo dobře…
Jaktože se tam objevilo kocicka111????? Ten příspěvek jsem psala já!!!!
Ahoj prosím vás chtěla bych radu od zkušených jsem v 5 až 6tt a měla jsem cystu v děloze asi 4,5cm velkou
Před týdnem jsem byla u dr. a ten mi řekl že se zmenšuje ale na to pár dní jsem začala trochu špinit i jakoby krvácet ale to je jednou jo jednou ne (bez bolesti )nevím jestli to může být tím že mám ještě pořád tu cystu a jestli mám plašit nebo ne už jsem na nervi k dr.jdu až 18.7.
předem děkuji za rady.