Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,prosím potřebovala bych poradit.Jsem v 5tt a dnes ráno jsem se probudila s úplně oteklýma rukama(nohy naštěstí ne).Nemohla jsem skoro vůbec ohnout prsty a ruce byly celé takové červené na dlaních a na kloubech prstů a hrozně to „svědilo“.Nevíte jestli to může něco znamenat??V prvním těhu se mi to nestalo.Jsem z toho celá na „nervy“.Díky.E.
Zeptej se doktorky, já tohle měla, ale až od 15tt a navíc to nesvědilo. Můžeš být teď přecitlivělá na prací prášek nabo cokoliv podobného, pokud to svědilo tak asi nějaká alergická reakce.
Ahoj, určitě se zeptej doktorky. Neměla jsi už předtím problémy s nějakým ekzémem? Mně se právě v těch prvních týdnech najednou tak příšerně zhoršil a taky mi otekly prsty i dlaně a šíleně to svědilo. Takže by to spolu mohlo souviset.
Ahoj holky, tak me dnes rano po probuzeni zacali strasne svedit a otikat ruce. Brisko uz me svedi asi tyden, ale ty prsty celkem dost. Vcera me dokonce svedil i oblicej. Nevite nektera co s tim? Jsem 39tt.
Do porodnice na kontrolu. Svědění může být cholestáza, otoky může způsobovat preeklapmsie. Taky můžeš jen zadržovat vodu, ale raději se nechat zkontrolovat „zbytečně“ než pak něco zanedbat.