Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ježiši, s těma nevěrama se roztrhl pytel, osobně si myslim, že ne.
To ses spiš měla zeptat lekaře. A jestli je to opakovane a partner se nechrání, tak pryč od něj ![]()
Na 100%nééééééééééééééé…ale něco jiného by to mohlo způsobit. ![]()
Já se raději víc vyjadřovat nebudu než mě zase někdo osočí, že já jsem v této diskuzi ta
blbá
Tak cysty, si myslím, že zrovna ne, ale různý HPV, rakovina děložního čípku, mykózy, genitální opary a různý podobný sajrajty by mohly… ale důkaz o milence to není.
Já mám cysty a jsem si jistá že manžel je věrný!
Původ cyst není známý!!! Ani doktorům!
Cysty z manželovi nevěry určitě nemáš, ale ze svých nervů z ní je mít můžeš.
Nemoc ano, cysty ne. Můj otec byl nevěrníkem velikým, maminka často trpěla na různé mykózy už od mládí. Dneska je léčena na onkogynekologii, a doktor říká, že s největší pravděpodobností hraničící téměř s jistotou je to z jedné z těch nákaz. Ale cysty, to těžko.
Jsem přesvědčená, že cysty ne, nenapadá mě mechanismus, jak by k tomu došlo
Naopak kdejakou infekci-kvasinky, chlamydie a horší brebery všeho druhu klidně..
Nikdy nevíš, s kým vším spí ta dotyčná, že.. ![]()
Já myslím, že psychosomatika je nevyzpytatelná. Jestli se tím hodně trápíš, tak proč by to tím být nemohlo?
@Anonymní píše:
Je možné, aby zdravotní problémy ženy (např. cysty) byly způsobeny tím, že má manžel milenku?
Radši anonymně, aby si někdo nemyslel, že jsem se zbláznila..
ani omylem, cysta vzniká uvnitř, tim, že se trochu zblázní organismus, je to anomálnie organismu, třeba se ti udělá bublinka a v ní je zubovin a apod, něco podobného jako nádor, ale nezhoubný, většinou se rozpustí
@tiffany píše:
Já myslím, že psychosomatika je nevyzpytatelná. Jestli se tím hodně trápíš, tak proč by to tím být nemohlo?
Souhlasím
jestli se nervuješ, tak třeba ovu neprobíhá jak má, a pak se ti tvoří cysty ![]()
@tiffany píše:
To jsem měla na mysli, ne že by to bylo nakažlivé…
Je možné, aby zdravotní problémy ženy (např. cysty) byly způsobeny tím, že má manžel milenku?
Radši anonymně, aby si někdo nemyslel, že jsem se zbláznila..