Escapelle a výtok

2
15.1.14 08:07

escapelle výtok

Dobrý den, během ovulace jsme měli s přítelem styk, bohužel praskl kondom a šli jsme pro prášek Escapelle(do 3hodin). Pár dní po užití se dostavil bílý výtok a občasné změny nálad, menstruace má přijít až za 10dní. Můžou být tyto symptomy způsobené užitím prášku?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.1.14 08:09

@Katka_brn přečti příbalový leták, tam to máš napsané (kdyžtak ho najdeš i na googlu). Spíš jsi nervózní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.10.17 19:14

Dobrý večer, prosila bych o radu…
V sobotu 30.9 ve 2 hodiny ráno jsem měla nechráněný pohlavní styk se svým přítelem, máme šílený strach z toho že se do mě udělal ale není to jisté…ještě před tím jsem v pátek 29.9 začala špinit, a menstruaci jsem měla naposledy před měsícem. V neděli 1.10 jsem si v 10 hodin dopoledne zašla koupit tabletku Escapelle za 540.- po snězení tabletky jsem se cítila tak unaveně ale žádné nevolnosti jsem neměla, až večer se mi špinění okolo 6 hodiny zastavilo. V pondělí 2.10 ráno se mi oběvil bílý výtok na kalhotkách… :( a doteďka menstruaci nemám jen výtok prosila bych o radu, šíleně se stresuju a nevím co mám dělat :,( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
6.10.17 11:03

Tyhle prášky jsou takové „svinstvo“, že bych se vůbec divným příznakům nedivila. Já měla za život jen jednou postinor a rozkopalo mě to na slušnou dobu, takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí