D-test kočárků s ruční brzdou

105
16.1.14 21:47

D-test kočárků s ruční brzdou

Zdravím maminky,
sháníme s manželem kočárek (trojkolku) s ruční brzdou - kombinovaný.
byla bych moc ráda, kdyby se některá z Vás podělila o ten NEJ a věděla by, jak kočárek dopadl v D-testu. U prvního dítěte jsme vyzkoušeli 4 druhy kočárků a stále jsme nenašli ten top, který bychom pořídili pro druhé :-)
Pokud by některá poradila, tak moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3241
16.1.14 21:54
  1. Baby jogger elite s ruční brzdou
  2. peg-pérego gt3
  3. Jané slalom
  4. Quinny speedi

Tolik za mě. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
16.1.14 21:58

Meli jsme jane a byli jsme moc spokojeni. Je super do terenu i do snehu. Je lehky, dobre se sklada i ovlada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
16.1.14 21:59

Máme TFK Joggster Twist a zatím spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
16.1.14 21:59

Teutonia spirit, hlavně si na tom chválím perfektně zateplený sporťák, což velmi oceňuji u miminka, které jde do sporťáku na zimu tedy něco kolem 6 měsíců, to kam se hrabe Jané slalom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
16.1.14 22:02

Mám janéčko jsem spokojená ale je fakt že brzdu jsem ani moc nepoužívala. ale fungovala bez problémů, s kočárem jako takovým jsem byla spokojená hodně a tak ho budu mít i na druhé mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101650
16.1.14 22:09

Já jsem spokojeným vlastníkem GT3, vybrala jsem ji na základě ozkoušení dostupných (taky jsem chtěla trojkolku a ruční brzdu) v obchodech a za 3 roky co s ní jezním jsem neměla potřebu měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.1.14 22:17

@Ludos V dTestu snad ani žádná trojkolka s ruční brzdou nebyla. Záleží, co od toho čekáš. Jestli chceš to nej do terénu, tak BOB Revolution. Jestli budeš brázdit MHD, Jané. Jestli chceš sportovní trojkolku, co se do ní narve i větší dítko, TFK Joggster Twist. Pokud potřebuješ kočárek, co si poradí s terénem, je pohodlný a naložíš do něj věci pro starší děti nebo týdenní nákup, GT3 od Peg-Pérega. Jestli chceš prostě třílkolku, ale nechceš se vzdávat otočné sedačky, Jané Slalom Reverse nebo Teutonia Spirit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2848
16.1.14 22:19

Mam Jane Slalom reverse a Teutonia spirit s3 (ten prodavam, nechala jsem si na jane usit novy potah a libi se mi vic), idealne bych z tech dvou udelala jeden :-D
Jane se skvele sklada a slozeny i stoji, zato je uzsi a dite ma min mista kor v zime, spirit je pohodlny, velky, boudicka zateplena, v lete jde odepnout a zustane moskytiera, coz jsme u 5mesicniho ocenili, mohl lezet na brise a koukat ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
16.1.14 22:22

Za mě Peg perego Gt3.Zvládá terén a jeste dobre vypadá :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
16.1.14 22:31

Zdravím, zvu vás všechny na nově vznikající stránku na facebooku, je tam několik odkazů na d-test recenze kočárků, autosedaček a mnoho dalšího. Přidejte se. :kytka:
 https://www.facebook.com/…inkyitatinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
16.1.14 23:38

Quinny Speedi…je lehoucky, dobře ovladatelny, do města a i do terenu. Rucni brzda funguje dobře. Mame z baraku docela prudky najezd na kocarek a s brzdou se da sjet uplne krasne, aniz by kocar tahnul dolu. Jede pylnuje jako po rovine :palec:

• Citovat
  • Upravit
8056
17.1.14 01:21
@Janikula píše:
Máme TFK Joggster Twist a zatím spokojenost
:pankac: :pankac: Taky máme, jen zatím nemáme ty zkušenosti ;) :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
17.1.14 07:47

Jané Slalom, jediné co mi vadí je malý košík, jinak je ten kočár skvělý! A že by v něm měla být dítěti v zimě zima to rozhodně ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
17.1.14 09:03

@Bebuše my jezdíme zatím s hlubokou korbičkou a jsem spokojená a malej v kočárku taky. Koukám do metříku, že brzo taky vyjedete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí