D-test kočárků s ruční brzdou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4596
17.1.14 09:42

Mam TFK Joggster III a naprostá spokojenost, do města jedu jednou za uherák, tak mi otočné kolečko vůbec nechybí. Denně brázdím polní a lesní cesty a super. Jen by se od bahna mohl sám umývat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.1.14 12:42

Moc Vám děkuji za odpovědi. :)
Spousta maminek mi potvrdila kočárky, nad kterýma nejvíce přemýšlím. A to GT3 (ten je zatím na prvním místě) a také Jane (mě se nejvíce zamlouvám slalom pro). Jak jedna maminka zmínila, tak opravdu potřebuji hlavně terén (ne MHD) a je fajn, že je tam ten velký koš na věci i pro druhé dítko. Možná jediná věc, které se mi na GT3 nezamlouvá, tak to, že je „obrovský“. Měla jsem možnost si ho vyzkoušet, je opravdu skvělý, jen ta skladnost… Tak uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.14 14:36

Ludos koukni na ten babyjogger je 10000%lepší než gt3, i když i ten byl výborný. To co projel on, neprojel žádný jiný, ani gt3, který byl můj vysněný a jezdila jsem s ním rok a půl. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.1.14 14:57

@k.a.c.k.a.1 Děkuji Vám za tip, ale pokud se správně koukám, tak na Vašem kočárku není ruční brzda. Potřebujeme ji ke sportu. Ale jak jsem se koukala, tak těch babyjoggeru je více typů, které mě možná zaujaly více.. Takže i tak děkuji, budu se i na tento kočárek koukat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101869
17.1.14 15:00

@Ludos No, skladná ta GT3 prostě moc není :-) i když, když se ji sundají kola, tak to zas tak hrozné není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.14 15:02

Samozřejmě, záleží, o se komu líbí. :-) Ruční brzda je jen u některých modelů, tento je ten prvním kdy ji ještě nedělali. :-) Ani peregem neprohloupíte, ale prostě je to někde jinde. :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.14 15:06

Ja bych rozhodne volila Jane Slalom pro ;) Lehky, skladny, s rucni brzdou, projede uplne vsechno, ale fakt vsechno. Zatim nej kocar, co jsem mela a ze jich bylo hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.1.14 16:37

@k.a.c.k.a.1 Ruční brzda se dělala jen pro německý trh, ostatní měli jen parkovací. Navíc se City Elity už nedělá, nahradil ho CM GT. Do terénu dělá BJ jiné modely.

@Katchi S více dětma a pěším stylem života je ten kočárek utrpení. Sice projede, ale všechno člověk táhne extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.14 16:57

@kotyk nesouhlasim, co by melo bejt utrpeni? Kos je velkej a co se nevejde, mam v batohu. Mam druhy dite a lepsi kocarek neznam. Jakej mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.1.14 17:15

@Katchi Teď aktuálně Valco Ion Twin, Pliko P3 a Britax B-Agile. Jané jsem měla taky, ale i do toho Britaxu narvu víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.14 17:21

Pliko P3 jsem mela taky ;) ale vzhledem k tomu, ze pozadavek je rucni brzda, tak Jane je super volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.1.14 17:27

@Katchi Ptala ses, co teď mám, ne jestli mám něco s ruční brzdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
17.1.14 17:31

@kotyk to ano, rucku chtela zakladatelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
17.1.14 17:42

@Katchi A taky dostala odpověď, týkající se kočárků s ruční brzdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
17.1.14 17:54

"@kotyk tak to není až tak pravda, protože city mini gt je takový mezikus mezi elitem a city mini. Dělat se budou dále všechny tři. Dále mají do terénu summit. Ten je hyperterénní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí