Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co si myslím? Že si s tebou hraje jako kočka s myší, že se mu nedá věřit.
Asi bych ho nešpízovala (to pod úroveň každého z nás), ale uhodila na něj co a jak a když neřekne, bude se vytáčet nebo lhát, tak bych za sebou práskla dveřmi zvlášť, když k sobě nemáte žádné závazky.
Myslím, že v tom bude jiná žena. Nevím, jestli bývalka, ale to je jedno…
Přeji, ať se to brzy vyřeší!
Příspěvek upraven 11.09.11 v 13:46
Chodite spolu rok a ty jsi u nej nikdy nebyla? A ty pratele znas? To je divny - asi bych se po tom pidila ![]()
Těžko říct jak to je, ale takhle s ním chodit rok a nic nevědět, no to bych já asi nedala a navíc když bych kvůli němu odešla od manžela. ![]()
Jste většinu času spolu? Jezdí občas „kamsi“? Znáš jeho známé, kamarády, představuje tě jako svojí přítelkyni? Jsi si opravdu jistá, že ta bejvalá bydlí daleko?
Já bych se vnutila k němu domů, i kdyby jen do dveří. To snad „spolubydlící“ zvládnou, ne? Měla by jsi přece vědět, kde bydlí on.
Apropo, to se scházíte spolu kde?
taky bych si tam zasla klidne az nebude doma pod nejakou zaminkou
Tak zazvonit tam můžeš ne?
Mě by to tedy šrotovalo..že on k tobě dochází jen na dýchánky??
Jestli ano, tak v době kdy spolu nejste se může dít cokoli s kýmkoli..
NEDÁ se mu věřit, kolem něj jsou samé tajnosti a nejasnosti…
Ty bláho
Tomu bych taky teda nevěřila. Asi bych občíhla to jeho bydlení.
pikola píše:
Přítel zakladatelky bude asi lidovej vypravěč
Udivuje mě jedna věc, píšeš, že jsi kvůli němu opustila manžela. A on svou přítelkyni. Proč nebydlí s tebou? Proč nejste spolu? Pokud stále bydlíš u manžela, pak nechápu, že zbortíš rodinu kvůli někomu kdo za to nestojí, kdo tě není schopen zabezpečit, a evidentně ani nemá snahu.
Taky se mi to nezdá.Něco tají.
A ty si k němu třeba nikdy nepřišla,když jste měli někam jít?Myslím tím zazvonit,počkat až otevře a jít.Nebo si nikdy nečekal třeba před jeho barákem? Že má zákaz vodění návštěv,dobře,ale to neznamená,že pro něj přece nemůžeš přijít ke dveřím?
Nebo mu třeba něco přinést.Zkusila bych tam třeba večer,když bude doma zajít.Prostě najít nějakou záminku,že mu něco neseš.
Je divné,že jste se tak strašně milovali,že jste opustili své partnery a po roce spolu nebydlíte ![]()
Jééé,to mi něco připomělo ![]()
Asi tak před 10lety jsem začala chodit s klukem,který mi tvrdil,že bydlí s babičkou a tetou.A že oni jsou moc staromodní a nedovolí mu si mě přivést domů.Žrala jsem mu to asi 2 měsíce a pak že mi musí něco říct.Tak mu říkám,že asi tuším,že má jinou a on na to „to mám a ne jen jednu.....manželku a 2 dcery“.
Ted se tomu směju,ale tehdy mi bylo do breku ![]()
AHOJ chtela bych poprosit o radu a vase nazory..nevim co si mam o tom vsem myslet..mam pocit ze nemuzu verit priteli,vysvetlim proc..kvuli nemu jsem se rozesla s mym manzelem,ktery o nem ale od zacatku vedel..a co jsem vcera zjistila?? Jsme spolu skoro rok a jeho byvala pritelkyne s kterou on se take kvuli me rozesel o me stale nevi..byla jsem v soku,on se v hadce sam prorekl..ona bydli hodne daleko ale take jsem nedavno nahodou videla v jeho telefonu,pujcuju si ho kdyz nemam kredit..ze ji volal.Dalsi vec je ta bydlime kazdy jinde,on bydli u nejakych pratel,tvrdi ze nema povolene aby si nekoho domu privedl,tudiz jsem tam jeste nikdy nebyla.Samozrejme je mi to podezrele,vsichni mi rikaji at si tam zajdu az nebude doma,ze neco taji.Pohadaly jsme se ohledne toho,stale si stoji za svym nic tam neni jen jako podnajemnik ma takoveto podminky.co si o tom vsem myslite vy???