Dá se Očr přerušit?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.2.23 08:14

Dá se Očr přerušit?

Dobrý den, chci se zeptat, dcera onemocněla. V pátek mám akci, o kterou bych nerada přišla, mám ji domluvenou několik měsíců. Takže se ptám, když mám ode dneška Očr, je možné to,, přerušit''- myšleno vypsat si do papíru OČR jen ty dny, co jsem pečovala, idkyž nejsou po sobě jdoucí, v pátek jít do práce, poté na akci( o malou se postará babička), a potom od soboty opět navázat na Očr? Děkuji za informaci, hezký den.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24587
15.2.23 08:17

Nic se nepřerušuje, jen pak vypíšete dny, kdy jste byla v práci.

Příspěvek upraven 15.02.23 v 08:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35527
15.2.23 08:18
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat, dcera onemocněla. V pátek mám akci, o kterou bych nerada přišla, mám ji domluvenou několik měsíců. Takže se ptám, když mám ode dneška Očr, je možné to,, přerušit''- myšleno vypsat si do papíru OČR jen ty dny, co jsem pečovala, idkyž nejsou po sobě jdoucí, v pátek jít do práce, poté na akci( o malou se postará babička), a potom od soboty opět navázat na Očr? Děkuji za informaci, hezký den.

Ano. Můžeš jít klidně do práce, na akci, kamkoliv. Pak jen na OCR vyplnis dny ve kterých si o dítě pečovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.23 08:28
@JancaS84 píše:
Ano. Můžeš jít klidně do práce, na akci, kamkoliv. Pak jen na OCR vyplnis dny ve kterých si o dítě pečovala.

Děkuji :palec:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.23 08:29
@lucad77 píše:
Nic se nepřerušuje, jen pak vypíšete dny, kdy jste byla v práci.Příspěvek upraven 15.02.23 v 08:19

Napsala jsem to asi špatně, přerušit ne, jen prostě vypsat ty dny, kdy jsem pečovala, jak je psáno výše. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2976
15.2.23 08:48

JJ, dělá se to takto, mně to přímo řekli na personálním :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
15.2.23 09:06

Ano, jen výpises dny, kdy jsi byla v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí