Dá se vyžít se 17 tis. pro rodinu s dítětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pises ze manžel bude dělat jen o víkendu. to je super. můžeš si něco najít pres týden;) a nakonec na tom můžete byt lépe jak předtím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 kéžby…já pořád doufám, že ho jen přemístí na jiné pracoviště a plat mu zůstane stejný jaký má doteď…kdyby to nevyšlo, tak pak by musel dělat jen ty víkendy…modlím se k bohu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pettule69 píše:
@Markytka01 Teda tak to tě obdivujimám kamarádku co je s dcerou sama a musí na měsíc vyžít s 2000,– na celý měsíc, obdivuju ji, že to vůbec s takovou částkou zvládá, když si vemu, že dneska je všechno strašně drahé
Je to ale fakt mazec, občas mě z toho jde hlava kolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pettule69 vis co mne to az tak šílené nepřijde. naopak Ja bych to uvítala. dítě už mas relativně velké můžeš si tedy pres týden najít něco. chlap by te v peci o dítě zastoupil? Jak říkám brala bych to hned:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 jo manžel mě v pohodě zastoupí, zrovna teď je na paragrafum, mám podvrtnutý kotník a nohu v sádrodláze a stará se o nás skvěle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markytka01 to věřím, člověk aby pořád přemýšlel a počítal
ale pokud nic jiného nezbývá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pettule69 určitě s tím vyžijete, bude to sice náročný, ale lepší mít alespoň nějakou práci, než být vyhozen úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@my_nickname to nevím jestli půjde, mě v březnu rodičák končí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, se vyjdete
My s manželem sice sviště teprv čekáme, ale taky máme výdaje a ještě splácíme půjčku. Měsíčně dáme dohromady kolem 18 000 z těch nám asi 15 000 odejde a zbytek šetříme na dovolenou a teďka budeme ještě nakupovat výbavičku
Úplně v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se s tím vyžít dá, jen to chce chvilku šetřit. Ale v tomto státě, bych řekla, že lidi žijí i z menších peněz
A pokud je to na přechodnou dobu a ne na furt, tak o to je to lepší. A taky, jestli máte třeba nějaké úspory… ![]()
Držím palce, ať je brzy lépe! ![]()
- Citovat
- Upravit