Brandnooz balíčky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Brandnooz balíčky
Ahoj, dostáváte někdo balíčky Brandnooz? Jak jste spokojené? Uvažuji o nich.
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, mám je objednaný, docela to jde…občas se mi do vkusu netrefí, jsem vybíravá, jestli se to fnančně vyplatí, to nevím, ale vyzkouším díky tomu spoustu produktů, které bych si v krámu kvůli ceně nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, já jsem celkem experimentátor takže jdu do toho, vozí to pošta nebo nějaký dopravce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klarindas píše:
Díky, já jsem celkem experimentátor takže jdu do toho, vozí to pošta nebo nějaký dopravce?
Vozí PPL
.
- Citovat
- Upravit
Holky, chtěla bych vědět, jak je to s platbou? Po prvotním jsem zjistila, že platba je třeba na 12 měsíců dopředu. Nevíte, jestli lze objednat např. jen jeden balíček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mlsalkaM Já mám otevřené předplatné, platím každý měsíc. Jde i jeden, ale vyjde tuším na 279 Kč - což je celkem dost.
- Citovat
- Upravit
Ahojte holky, ted ten brandnooz vozí česká pošta. nevíte když nebudu doma, nechají mi to na poště? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mikinka18 píše:
@siamka7 já bych řekla, že určitě nechají…
tak naštěstí jsem byla ještě doma, tak jsem ho převzala, ale naštvali mě žecmají na krabici telefon a nrezavolají čas kdy přijedou!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@siamka7 Mě vždycky přijde mail i smska o tom, kdy box doručí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechají ti to na poště, když tě nezastihnou… Mně ho dneska taky nedokázali doručit (nebyla jsem doma) - tak to na mě čeká na poště… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit