Brandnooz balíčky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nafrněná
16.10.15 11:27

Čau holky, objednala jsem si první balíček přes slevomat za zvýhodněnou cenu, mělo by to pak jít hned zrušit aniž by se mi odečetla platba za další měsíc, máte někdo zkušenost?
Kdyby mě to neoslovilo tak za to nechci měsíčně platit o stovku víc :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1335
16.10.15 11:42
Jde to zrušit - neboj :-) Jen musíš včas (myslím nějak do 5. v měsíci). Ale myslím, že se ti to bude líbit :-) Překapení každý měsíc ve schránce je fajn :D
@Nafrněná píše: Čau holky, objednala jsem si první balíček přes slevomat za zvýhodněnou cenu, mělo by to pak jít hned zrušit aniž by se mi odečetla platba za další měsíc, máte někdo zkušenost?
Kdyby mě to neoslovilo tak za to nechci měsíčně platit o stovku víc :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
16.10.15 11:44
@Petrušačka píše:
Jde to zrušit - neboj :-) Jen musíš včas (myslím nějak do 5. v měsíci). Ale myslím, že se ti to bude líbit :-) Překapení každý měsíc ve schránce je fajn :D

jo to věřím ale přes slevomat mě to stálo 180 a jinak to stojí 280, to je rozdíl :think: díky moc za info :) jsem zvědavá co tam bude :D

• Citovat
  • Upravit
372
30.10.15 21:47

@Nafrněná Tak jaká byla spokojenost? Já teď lituji, že jsem si zaškrtla balíček bez alkoholu, přišla jsem o Božkov, sakra :jazyk: Jinak já ho měla za 129,– ale nijak zvlášť mě nenadchnul. Za cenu 279,– bych asi byla docela zklamaná, vždyť to tu cenu po sečtení všech výrobků ani nemá a to má mít původně ten balíček asi vyšší hodnotu, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
30.10.15 22:13
@samuelle píše:
@Nafrněná Tak jaká byla spokojenost? Já teď lituji, že jsem si zaškrtla balíček bez alkoholu, přišla jsem o Božkov, sakra :jazyk: Jinak já ho měla za 129,– ale nijak zvlášť mě nenadchnul. Za cenu 279,– bych asi byla docela zklamaná, vždyť to tu cenu po sečtení všech výrobků ani nemá a to má mít původně ten balíček asi vyšší hodnotu, ne? :nevim:

já jsem hlavně naštvaná protože mi ještě nepřišel a už jsem viděla co v něm je :( takže jsem to hned zrušila…
bez alkoholu, to jsi o hodně přišla :D já se těším na ten Cider

• Citovat
  • Upravit
372
30.10.15 22:45

@Nafrněná No štve mě to hrozně, místo toho tam mám sojové mléko, limonádu a sušenky…dobře mi tak :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
31.10.15 08:14
@samuelle píše:
@Nafrněná No štve mě to hrozně, místo toho tam mám sojové mléko, limonádu a sušenky…dobře mi tak :cert:

no škoda :(… ještě mě se*e že mi bude Hera stát celý víkend někde na poště :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
48
8.12.15 21:51

Ahoj holky chci se zeptat dostavate ještě boxy? chci si je zacit taky objednávat ale zajima me jak se to plati? jestli na 12 mes. dopředu nebo každý mesic zvlast když dojde box? diky katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.12.15 21:53

@Nafrněná koukala jsem ze jsi online chci se zeptat jestli si ještě objednavas boxy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
8.12.15 21:57

@Katula1987 ne už neee..vubec to nestalo za to

• Citovat
  • Upravit
48
8.12.15 22:02

@Nafrněná vazně? jaj ja si to chtěl začit objednvat a jak se to platilo dopředu na 12 mes. nebo každý mesic jak došel box

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
8.12.15 22:02

@Katula1987 já třeba objednavam a jsem spokojena. Buď si dáš na 6 měsíců nebo na 12, to se platí jednorázové a nebo každý měsíc se ti strhne částka, to ale vyjde dráž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
8.12.15 22:07

@mlsalkaM a stoji ty boxy za to? a o kolik se tam preplati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
8.12.15 22:13
@Katula1987 píše:
@Nafrněná vazně? jaj ja si to chtěl začit objednvat a jak se to platilo dopředu na 12 mes. nebo každý mesic jak došel box

si objednej pres slevomat jeden, maji to tam zase za 180 kč, já nejsem spokojená vůbec

• Citovat
  • Upravit
48
8.12.15 22:15

@Nafrněná @Nafrněná skusim to a uvidim je zase fakt ze v obchod bych si toho nevsimla nekoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat