Žít s dítětem za 1 tisíc celý měsíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žít s dítětem za 1 tisíc celý měsíc?
Mám kamarádku a ta má s dítětem 1.200,– Kč na měsíc. Mimo nájem. Napadá mě, dá se to? Ona moc nepotřebuje, rohlk a paštiku, ale to její dítě má všechno co potřebuje.
Je tu někdo na tom podobně?
Neberte to špatně, já vidím, že to dítě má opravdu všechno. Ona si občas něco přivydělá nějakými výrobky, na co je dobrá, ale fakt pár korun…
Já ji obduvuju, že za tisíc korun vyžijí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dospělý a dítě za 1200 Kč na jídlo na měsíc? Nereálné, respektive dlouhodobě neudržitelné.
Co ostatní výdaje? Nájem dobrý, ale drogérka, léky, nečekané výdaje…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JuriskaMa dítě je na plenách nebo už bez?? Jinak teda nevím, aby mělo dítě vyvážený jídelníček, to pochybuju
![]()
- Citovat
- Upravit
To je dvacet korun na osobu a den. Jak přesně jí, co proboha jí to dítě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle máho nemožné
Tedy pokud nemají zahradu s ovocem, zeleninou, slepice atd
- Citovat
- Upravit
Tak on rohlik s pastikou moc levne nevyjde, ale tak jestli ji staci jeden na cely den…
Drogerka neni tak dulezita, vse se da nahradit, ale nechapu, jak uzivi dite. Jak je velke? A co se ji chudakovi stalo. a ýe je na tom tak spatne? Dlouhodobe se totiz takhle stravovat nelze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti nijak nerozmazluji, ale uživit jedno dítě a dospělého je nereálné. Když vezmu jen ovoce na den cca 20kč tak je to 600kč na měsíc. Co to dítě celý den jí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JuriskaMa
Tvrdíš, že tak žije, tak proč se ptáš, jestli to jde?
jinak taky mi to přijde holý nesmysl. Co dělá ve chvíli, kdy prostě musí zaplatit něco navíc?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1200.- na měsíc? Jako přechodné období (1-2 měsíce) si to dokážu představit, ale dlouhodobě je to podle mě nereálné. Nevěřím, že jim nic neschází…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochybují ze ma dítě plnohodnotný jídelníček. bud je vegetarián a na zbytek chodí k sousedům nebo nevím. ty ji děláš nějaké nákupy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit