Dá se věřit kartářkám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1097
24.9.15 11:44

dá se věřit kartářkám?

Ahoj, :mavam:
zajímaly by mě vaše zkušenosti s kartářkami, zda měli aspon z části pravdu, nebo jestli vám podle nich něco vyšlo, nebo jestli byly uplně vedle :jazyk:
:jazyk: Přemýšlím, že bych k nějaké zašla, ale jeslti to nejsou vyhozené peníze… Děkuji za vaše příspěvky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
24.9.15 11:46

Jsou to vyhozené peníze, víc v tom nehledej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.9.15 11:47

Urcite to jsou dobre investovane penize :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
24.9.15 11:48

Moje máma karty dělá a vychází jí to. Ale ona se věnuje více věcem jako rodinné konstelace atd. Jde o to spíše, jestli tomu věříte a ne dát prachy prvnímu člověku, kterej rozhodí mariášky. :D

Příspěvek upraven 24.09.15 v 11:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
24.9.15 11:49

Jestli hledáš štěstí přes karty, zkus mariáš nebo poker. To je spoň zábava :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.9.15 11:50

A asi blbá otázka, ale když se budu chctít zeptat na jednoho muže a jestli spolu někdy budeme… i na to muže odpovědet, když se neptá on? napsala sem to jak 13 letá pubertačka :mrgreen: :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
24.9.15 11:51

NE. Kamarádka se o to hodně zajímá jak o karty, tak horoskop atd a hooojně kartářky navštěvovala a to opravdu hodně, spousta peněz pryč a nic z toho. Nic ji nevyšlo. Většina jí dobře vyložila minulost, ale budoucnost teda vůbec a ani se více kartářek neshodovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
24.9.15 11:54

@Elen8 no právě toho se obávám… minulost mě nezajímá tu jsem si prožila, ale potřebuju vědět co dál :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
24.9.15 11:59

Ahoj, je to dobře položená otázka. Kartářkám moc nevěř, ale kartám ano :) občas sobě nebo známým vyložím karty a většinou to vychází jako předpověď na další týden. Zkus to sama a uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
24.9.15 12:03

Já byla u kartářky jednou, ze zvědavosti a schválně ty odpovědi formulovala tak, že si pod tím člověk mohl představit cokoliv a napasovat to na svou situaci. I u výkladu současnosti to tipovala. Např. ve vašem životě je starší muž- přítel? (50%, že se trefí) Ne. Aha, tak to se v tom případě jedná o vašeho otce… a podobně. Možná jsem jen vsadila na špatného koně, ale nějak mě to vyléčilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.9.15 12:05

@terulinaa k žádné bych v životě nešla. Leda by mi to udělala zadarmo, ale za peníze mi každá řekne v podstatě to, co chci slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.15 12:08

Nikdy vice!!! Byla jsem jednou a bylo mi receno jaka me ceka kariéra a postup v práci atd. a misto toho jsem otěhotněla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
24.9.15 12:09

@terulinaa za me je to zbytecnost. Mela jsem to v primem prenosu a je to o nicem. Ona resila hlavne budouci partnery. Byla bez chlapa a zoufala. No a myslim, ze za prachy co do toho narvala mohla jet na dovolenou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
24.9.15 12:14

Vyhozené prachy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.9.15 12:15
@terulinaa píše:
Ahoj, :mavam:
zajímaly by mě vaše zkušenosti s kartářkami, zda měli aspon z části pravdu, nebo jestli vám podle nich něco vyšlo, nebo jestli byly uplně vedle :jazyk: :jazyk: Přemýšlím, že bych k nějaké zašla, ale jeslti to nejsou vyhozené peníze… Děkuji za vaše příspěvky :palec:

Nešla bych za žádnou, a nejenom proto, že v Bibli to je zakázané, ale znám několik kartářek osobně. Ani jedna si nepomůže ani sobě, jejich životy jsou rozhárané, bez řádu, v jejich rodinách je chaos, ony jenom lítají po nějakých rádoby duchovních seminářích, kde jim za peníze kdejaký „guru“ vymývá mozek. Všechny jsou tak trochu „trhlé“, ale nejhorší je to, že nevědomky odvádějí lidi od Boha, přitom téměř všechny tvrdí, že jsou „věřící“.Přesto je nesoudím, naopak, lidsky je mám ráda, ale jak jsem už napsala výše, osobně bych za žádnou nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat