Lucidní snění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lucidní snění
Ahoj, dnes ráno jsem měla lucidní sen (dohromady se jednalo o třetí LD) a bylo to něco úžasného
Slovy to nejde popsat. Mám často spánkové paralýzy, tak aspoň trochu změna k lepšímu ![]()
Je tu někdo, kdo umí lucidně neboli bděle snít? Potřebuji s pár věcmi poradit.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@korast je to paráda, co? A jak jsi to v tom snu zjistila, našla jsi svoje ruce, nebo jsi měnila děj?
- Citovat
- Upravit
Já myslela, že to má čas od času každej? Jestli se to musí „umět“, tak asi trochu umím, odmalička. Jen to ovlivňování děje se hodně změnilo
jako malá jsem zkusila zamávat rukama, když jsem se vznesla, bylo jasný, že spím a můžu všechno. Dneska lítám málo, ale poznám to jinak. Co například zůstalo, nesmím vydat hlásku, zakašlat…jsem hned vzhůru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To máš pravdu, je to něco nepopsatelně nádherného
právě že ne, to až potom. Byla jsem na našem pozemku, který je v jiném městě a jen co jsem si v duchu řekla název toho města, uvědomila jsem si, že jsem v LD. Hned poté jsem se zaměřila na ruce. Děj se mi měnit nedařilo, ani nevím jak se to dělá, zkoušela jsem dostat se do jedné hry, ale nepovedlo se mi to. Ale létání bylo naprosto boží
Jednou jsem zkoušela wild metodu, ale ta se nepovedla. Jinak jsem ani neměla v úmyslu dnes lucidně snít. Celou noc jsem se převalovala a jen jednou mi v hlavě prolétla myšlenka, že bych mohla mít LD. Nečekala jsem, že to dopadne takhle. Můžeš napsat své lucidní sny, metody, co se dá dělat a co se nedoporučuje, jestli ti to nevadí? Jsem v tomto naprostý začátečník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prave ze kazdej je nema. vic to maji deti nez dospeli.
Ja je mam, bohuzel nemuzu je casto ovladat. Kdyz jsou sny prijemne, letam.
Nekdy mam LS i neprijemne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardon, melo tam byt LD.
Kdyz tak premyslim, tak nejvic v nich letam. Casto ale letim jinam, nez chci. Do tmy a probudim se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemůže to nějak ublížit? Po probuzení mi silně zvonilo v uších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem mívala dost nepříjemné sny, naučila jsem se pak vědomě probudit a jeden čas jsem se dokonce pokaždé vracela tam, kde jsem skončila a když mě tam třeba někdo mučil tak jen řekl: nemysli si, že se z toho jen tak probudíš. A tu noc jsem se nevyspala, protože jsem se pořád vědomě budila, to byl masakr ![]()
uměla jsem i vědomě usínat, ale to jsem netrénovala a už tu schopnost nemám. Ale lítání, měnění děje a takové věci mám skoro každý den. už naštěstí převládají jen příjemné sny. Ale nesnáším když nemůžu vydat hlásku nebo se hnout z místa, to se raději vždycky probudím.
- Citovat
- Upravit
V dětství jsem to měla pořád, to je fakt. Lítala jsem i nad městem, to zamlžený světlo nad pouličníma lampama jsem měla pod sebou, šla mi viditelně pára od pusy, prostě nádhera. Občas jsem ale i někam padala a naprosto nesnesitelně mě bolely nohy i záda, jakoby indikovaly, jak to bude bolet po doskoku…ale když jsem doskočila, krom šílenýho strachu a jakoby jen představy té bolesti nebolelo vůbec nic. Nikdy jsem to neřešila nějak odborně ani termiologicky, považovala jsem to za typ snu, co závisí na noční/denní době, fázi spánku, únavě, rozpoložení atd. Vypozorovala jsem, že se to dá ovládat, to jo. A popravdě to využívám zejména na neřesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co tedy nesnáším, když se v tom snu nedá běhat, plavat, utéct, odněkud vylézt, prostě jsem nějak omezená. Pomáhalo mi strašně rychle mrkat víčky, zpravidla mě to probralo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas se mi to stava, ale neumim s tim nijak pracovat. Casto se mi ale zda, ze se mi zda sen a vzapeti pak v dalsim snu nekomu vypravim ten predchozi sen, takze mam pocit, ze ten druhy uz je realita- je to taky nejaka forma lucidniho sneni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi nejhorsi LD jsem mela jako mala. I ty nejhezci a nejzajimavejsi.
Ted je vetsinou letani, coz je super, ale pak to nedokazu ovlivnit a zacinam se bat a radeji se vzbudim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měním děj snů většinou každý den. Někdy se najde nějaká noční můra, kdy se ve snu nemohu pohnout a hrozí mě nebo mým dětem nějaké nebezpečí. Naposledy jsem stála na skále, nějaký chlap mě škrtil, nemohla jsem dýchat, mluvit, snažila jsem se křičet ale nevyšla ze mě jediná hláska. Pak jsem se vzbudila, ale nemohla jsem se pohnout, uvnitř jsem křičela, ale hláska ze mě nevyšla. Byl to šílený pocit. Naštěstí se mi to stane 1× za x měsíců. ![]()
- Citovat
- Upravit
Jeden znamy mi povidal, ze tohle letani ve snu je astralni cestovani.
Tim nechci rict, ze je, ale premyslela jsem o tom.
Je fakt, ze si mesta a krajiny pamatuji i ted.
A byla jsem i v minulosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit