Štír, nebo Váhy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
štír nebo váhy?
Dobré ráno, které z těchto znamení se vám zdá lepší? myslela jsem že budu mít malého štírka ale nakonec budu rodit cs a vidina porodu o dva týdny dříve je velmi lákavá
ale nejsem si jistá znamením váh, štíři se mi zdají lepší ale asi je to proto že jich znám několik a váhu jen jednu
jo a bude to chlapeček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Manžel je štír, syn měl být taky štír, ale nakonec je váha. rozdíl v tom nevidím. jsou jak přes kopírák
občas ty jejich tvrdé hlavy teda vzájemně naráží a je to s oběma náročnější. ale celkově jsou obě znamení dobrá. Já teda spíš věřím na genetické dědění vlastností než na ovlivnění znamením dle data narození ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám štírku co byla dlouho přenášená a měla být váha. Skoro s ní na to ovlivnění dle data narození věřím, protože je děsná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markizka Jestli máš plánový CS, tak si udělej na http://osobni-horoskop.najdise.cz/ osobní horoskop, protože není váha jako váha
Postavení planet v danou chvíli hodně ovlivňuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani jedno není výhra
Já sama jsem štír, dceru máme taky ve štíru…a není to s náma lehké, to uznávám. Váhy jsou zase takové hodně nerozhodné bytosti, takže do života taky nic moc vklad
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel je štír, dcera je štírka, navíc mají stejná rodná čísla za lomítkem /jen přehozená/ a můžu říct, že kdybych nebyla lvice, tak to asi nedám…
Je to asi nejnáročnější znamení, ale co už… Je pravda, že ne všichni štíři jsou jak přes kopírák. Stejně jako jiná znamení… Jde tam asi jen o základ a jak ho využijí. A protože jsem měla podle manžela představu, co štíři umí, snažím se u dcery její štírské manýry krotit. No-někdy je fajn a někdy mě semele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem štír a sem hrozná
přítel je váhy a je klidnější… Taky vybusnej ale umí se ovládat a to já zase ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@markizka Doporučuji špunt a vydržet
.
Děĺám si samozřejmě legraci
. Znala jsem chlapa - váhu - nesoudný nafoukanec nepředstavitelného kalibru. Naopak - štíři jsou mně osobně příjemní (samozřejmě, že znamení zjistím až později, nikoli účelně
)…ale je fakt, že k mému znamení se hodí
.
Pár holek znám ve vahách - takový ten styl, kdy člověk vyjde s každým, i za cenu vlastní přetvářky…tak nevím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap ve váhách to podle mě sám nemá jednoduchý. Senzitivní celkem náročná bytost, občas dusí emoce v sobě, protože neví, co chce, občas to ví zcela přesně a vysírá jak malej, málokoho ovšem urazí a pošle někam, může se mu ten člověk přece ještě hodit. V zásadě působí ale jako dokonalý partner a super schopný člověk, do kterého málokdo vleze a doma může jeho druhé já dělat slušné nervy. Mám je ráda, ale jsou pro mě lehce neuchopitelní, žila jsem s váhou 10 let a druhá je můj šéf. Miláček, ale syna bych přenesla do „štíra“ stůj, co stůj. Toho jsem měla taky a sice itálie jak prase, ale mělo šťávu a ne ty snivý neurčitý hemzy občas.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Stir
Mela jsem opacny problém, mela jsem mít vahy a mam panny a jsem za to ráda. Ale hlavni je zdraví!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit