Štír, nebo Váhy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1252
19.9.15 08:49

Zalezi pak i na ascendentech a descendentech, hodina narozeni a pokud by bylo koncem mesice vah tak uz stejne bude mit neco ze stira. jinak doporucuji knihu rodicovsky horoskop je to kniha o tom jak si sedi deti s rodicema ve znameni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
19.9.15 08:50

Jinak ja jsem stir, a musim rict ze opravdu lide ve stirech dostavaji zvlastni povahu, preci jen je to nejtemnejsi znameni zverokruhu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka76
19.9.15 08:52

Ahoj, ja nevim, ja jsem stir, manzel taky, jeste i muj bratr…a vsichni jsme v pohode, zakerni rozhodne nejsme ani jeden. Obcas se objevi neco ze „stiru“,ale spis to vic pozitivni. Spis verim, ze jsou deti po rodicich povahou a jenom trosku pripepreni znamenim :D Ja sama jsem trochu po otcovi, a ten byl vaha, neco mam po mame kozoroh…
Za me je to uplne jedno, hlavne zdrave a krasne miminko :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5724
19.9.15 09:14

Dcera měla být štír, ale vytáhli jí plánovaným císařem na konci vah. I tak se považuje za váhu? Nechat to na přírodě, je určitě štír.
A je teda hodně paličatá, umíněná.. (Ale taky hodně šikovná, mazlivá..) Ségra je štír, a prý byla stejná.. Za mě tedy radši váhu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
19.9.15 09:21

Taky jsem si říkala, co nám asi vyleze, jestli váha nebo štír a budu nakonec ještě ráda, když zvládneme váhu. Štíry mám doma 2, dcera má tu nejpodivnější povahu co znám :andel: o manželovi radši mlčím, ale já jsem rybička, tak je mám ráda :mrgreen: a není to taková divočina :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
19.9.15 09:31

Tak by mě zajímalo, jaké znamení je vlastně dobré… nebo nejlepší… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
19.9.15 09:48
@WaIl píše:
Tak by mě zajímalo, jaké znamení je vlastně dobré… nebo nejlepší… :mrgreen:
Žádné, ale pro syna bych si zvolila z vah a štíra to druhé. Každé má svoje a nic neplatí vždy, nesnáším vodnáře celý život a za posledních 5 let mám z jejich řad dva super kamarády, takže je to fakt o dalších tisících souvislostech.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
19.9.15 09:52
@Terdul píše:
Podle mě rybičky.

jasně že Ryby :D
Jinak můj syn měl být Rak, tak jsem se těšila jak blecha (i manžel je Rak), ale rozhodl se, že bude Blíženec… A teda zatím je to opravdu muž tisíce tváří, které mění každých 5 vteřin :)
A k dozazu - váhu znám jen jednu holku a je moc hodná a hodně střelená :). Štírů znám víc a jsou hodně dominantní, urážliví, vztahovační, dost temperamentní, ale když si je získáš, jsou to ti nejoddanější přátelé. Každé znamení má něco do sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.9.15 14:36

Tak já jsem štír, přítel je váha(podle mě je daleko lepší povaha než co znám jiné chlapi ve štíru) a naše dcera bude nejspíš taky štír jak já :) syna máme pannu ;) ale podle me je to uplne jedno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
19.9.15 18:37

Já jsem váhy - ale poslední den vah a ségra je štír a řekla bych, že jsem na tom povahou lepší jak ona :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31940
19.9.15 21:44
@markizka píše:
Dobré ráno, které z těchto znamení se vám zdá lepší? myslela jsem že budu mít malého štírka ale nakonec budu rodit cs a vidina porodu o dva týdny dříve je velmi lákavá :D ale nejsem si jistá znamením váh, štíři se mi zdají lepší ale asi je to proto že jich znám několik a váhu jen jednu :) jo a bude to chlapeček

Co vy jste s manželem za znamení? Mě třeba chlap ve Váhách hrozně vyhovuje jako kamarád, jsou to skvělé bytosti, ale je pravda, že občas potřebují trochu citlivější a rozumější vedení - potřebují zachránit celý svět, chtějí pro všechny jen to nejlepší a mají problém s rozhodováním a poměrně snadno se nechají ovlivnit něčím názorem, zrcadlí své okolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.9.15 06:51

@Nimie no u nás je to bouřlivější :) já jsem blíženec, manžel beran a syn býk oba jsou to tvrdohlavci tvrdohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.9.15 07:45

Hlavně, at se nenarodí 23.10.Štíro váhy, to stojí za prd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
20.9.15 07:46

@boball a zrovna toto datum se mi moc líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
20.9.15 07:47

@markizka Věř mi, to je můj datum narození a ty dvě znamení se ve mně perou jak čerti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat