Lucidní snění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
19.9.15 08:50

Jeden znamy mi povidal, ze tohle letani ve snu je astralni cestovani.
Tim nechci rict, ze je, ale premyslela jsem o tom.
Je fakt, ze si mesta a krajiny pamatuji i ted.
A byla jsem i v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.9.15 08:53
@g.sandova píše:
Jeden znamy mi povidal, ze tohle letani ve snu je astralni cestovani.
Tim nechci rict, ze je, ale premyslela jsem o tom.
Je fakt, ze si mesta a krajiny pamatuji i ted.
A byla jsem i v minulosti.

Ona je trošku složitější definice astrálního cestování. Kdysi jsem se o to hodně zajímala. Je to o maličko jiném, než létání. Lucidní snění je takové „probuzení ve snu“,kdy si člověk co spí uvědomí, že sní a může si v tom snu měnit děj jak se mu zlíbí, může se pohybovat jak chce atd…

• Citovat
  • Upravit
2562
19.9.15 09:02
@kerrankin píše:
Tak jsem zase o něco chytřejší, mívám lucidní sny :jazyk: Myslela jsem, že je to normální.To já taky, ale když teď (poprvé) nad tím tak přemýšlím, mám pocit, že když to začnu moc ovlivňovat, tak se probudím.

No, já když to ovlivním až do konce, tak se 100% probudím :D je to super. Párkrát se nám povedlo, že jsme si doma oba jaksi mysleli, že lucidně sníme, nicméně se to nějak překlopilo do reálu a probudili jsme se až těsně před. Jak jsme ale mysleli, že spíme a je to jen jako, byl to slušněj masakr, asi jsme se překvapili navzájem. A trochu posunuli :mrgreen: a od toho posunu už se to zase nestává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.9.15 09:13

Astrální cestování je nejvyšší level, kdy skutečně vystoupíš z těla a cestuješ do jiné dimenze ve vesmíru, můžeš i cestovat v čase. Ale to už chce opravdu trénink a hlavně vedení pod zkušeným cestovatelem. Jde to popošťouchnout i nějakou halucinogenní substancí.

• Citovat
  • Upravit
1221
19.9.15 09:19

Já jsem to dřív měla taky hodně často, a taky jsem si myslela, že to tak má prostě každej, že je to úplně běžná věc. Ale tak asi není :mrgreen:..ale je to zajímavý :).Teď už tyhle sny nemám tak často, jen občas se objeví. Ale ne vždy se mi daří dělat úplně co chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
19.9.15 09:24
@Lizzi píše:
Astrální cestování je nejvyšší level, kdy skutečně vystoupíš z těla a cestuješ do jiné dimenze ve vesmíru, můžeš i cestovat v čase. Ale to už chce opravdu trénink a hlavně vedení pod zkušeným cestovatelem. Jde to popošťouchnout i nějakou halucinogenní substancí.

Jo, to mě moc lákalo. Co mám syna, mileráda zůstanu ve svým tělem v tomhle čase a občas se lucidně zasním s jeho tatínkem. Ale mám fakt silnej pocit, že jako dítě jsem to opouštění těla víceméně nevědomky dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
19.9.15 09:25
  • Citovat
  • Upravit
942
19.9.15 09:26

A jak vypadá nelucidní snění? Taky jsem myslela, že tohle je normální. Ale u mě je to asi jasné :lol:…cituji z wikipedie „Je vědecky potvrzeno, že jídlo před spaním zvyšuje aktivitu mozku a tím i živějším snům.“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
19.9.15 09:27

Tak já znám sny ve vztahu k psychoanalýze, o LS nic nevím, jdu nastudovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.9.15 10:49

Občas takové sny mám. No a nevím proč, vždycky když si uvědomím že to je sen, tak hned chci někoho…víte co :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
19.9.15 10:51

Stalo se mi jen párkrát za život, ovládat, resp. přivolat to neumím :), ale bylo to hezky.
Co se astrálního cestování tyce, jednu dobu me trápilo, že jsem se v noci probudila, ale jen mysl, ne telo, nemohla jsem se pohnout a cele tělo mi silne vibrovalo. Dle všeho stav tesne před opuštěním těla. Nebylo to příjemný, jsem ráda, že už se mi to dlouho nestalo. Jednou mi v tomhle ‚stavu‘ zařval do ucha jakýsi mužský agresivní hlas ‚Tak dělej!‘ a to jsem se strachy probudila :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.9.15 10:56

@Hřiběnka to jsi měla tu spánkovou paralyzu:-)
Já když neberu pravidelně B-komplex, tak na to dost trpím. Béčko mě to vyřešilo, jinak je to vážně hnus stav :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
19.9.15 11:17

@panenka87 Aha :), někdy na přelomu puberty/dospělosti se mi to stávalo docela často, az jsem se někdy bala usnout :oops: Alw časem jsem se to naučila vydychat a nebát se při tom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
19.9.15 12:26

@Hřiběnka to období je asi velký nápor na nervovou soustavu :-) tak aspoň už víš, m co jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
19.9.15 15:53

Panenka87 - Jj, máš pravdu, Hřiběnka měla paralýzu, je to charakteristické tím, že se nemůže pohnout, vibrace, hluk v uších a i ten výkřik chlapa do ucha to potvrzuje. Ale s těmi béčky moc nesouhlasím, ptž já ho jím pravidelně a ve velké míře plus kvanta hořčíku a paralýzy mě provází pořád, ne-li častěji. Co jsem vypozorovala, tak za paralýzy fakt může stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat