Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Pred nejakym casem, jsem si nekde precetla, ze lide co maji nador na mozku, citily pred stanovenim diagnozy kour.
Obcas se mi stane, ze zacitim kour, ale pri dalsim nadechu uz ho necitim. Mela bych to nejak resit? Uz to takhle mam tak dva roky urcite, ze vzdy kdyz si vzpomenu, na clanek o kouri citim ho pak taky. Bylo mi delano na jare Ct mozku, kvuli jinym problemum a bylo ciste. Tohle je ale opravdu vterinovy pocit, ze nekde neco hori ale ve vetsine pripadu ne, obcas opravdu hori ohen u souseda na zahradetrpim prehnanym strachem z nemoci a tohle mi ted nejak lezi v hlave.
kouř lidi cítí po covidu, ne z nádoru
@Anonymní píše:
Pred nejakym casem, jsem si nekde precetla, ze lide co maji nador na mozku, citily pred stanovenim diagnozy kour.
Obcas se mi stane, ze zacitim kour, ale pri dalsim nadechu uz ho necitim. Mela bych to nejak resit? Uz to takhle mam tak dva roky urcite, ze vzdy kdyz si vzpomenu, na clanek o kouri citim ho pak taky. Bylo mi delano na jare Ct mozku, kvuli jinym problemum a bylo ciste. Tohle je ale opravdu vterinovy pocit, ze nekde neco hori ale ve vetsine pripadu ne, obcas opravdu hori ohen u souseda na zahradetrpim prehnanym strachem z nemoci a tohle mi ted nejak lezi v hlave.
Tak když na CT nic nebylo, tak nemáš.,
@Anonymní píše:
Myslim, ze si odpovidas sama…
@beruska9 ja si myslim, ze to bude asi v me hlave, ale prekvapuje me, ze hlava vyvola realnej zapach ![]()
@Anonymní píše:
@beruska9 ja si myslim, ze to bude asi v me hlave, ale prekvapuje me, ze hlava vyvola realnej zapach
ja to mam po covidu a je to jiny kour nez z cigaret
@Grizelda02 ja mela covid asi dva roky zpatky, po nem jsem citila ze vseho takovej divnej smrad. Mozna jsem jsem mela covid pak jeste, akorat o tom nevim, neni to jako z cigaret, spis jako kdyz se pali treba listi nebo tak
Musim priznat, ze jsem tihle fobii mela taky. Protoze on kour je vsude. ale je to jen takovy folklor, mozna byl jeden pripad v historii, napsal se o nem clanek a vsichni si to zapamatovali jako raritu. realneho pacienta s nadorem a smradovymi vjemy jsem nikdy nevidela.
@Grizelda02 píše:Že jo. Já to měla po covidu taky. Pořád jsem cítila něco jako připáleninu. Všude. A všechno mi připadalo strašně slané. Dlouho to trvalo než to zmizelo.
ja to mam po covidu a je to jiny kour nez z cigaret
@Buba mara píše: Že jo. Já to měla po covidu taky. Pořád jsem cítila něco jako připáleninu. Všude. A všechno mi připadalo strašně slané. Dlouho to trvalo než to zmizelo.
ja to mam obcas dodneska, ale intervaly se prodluzujou, rozhozene chute jsem mela dlouho - vsechno chutnalo divne
Kdysi jsem také měla období, kdy jsem cítila divný zápach. Trvslo to pár měsíců. Přikládala jsem to zhoršeným migrénám.
trpim prehnanym strachem z nemoci a tohle mi ted nejak lezi v hlave.
Obcas se mi stane, ze zacitim kour, ale pri dalsim nadechu uz ho necitim. Mela bych to nejak resit? Uz to takhle mam tak dva roky urcite, ze vzdy kdyz si vzpomenu, na clanek o kouri citim ho pak taky. Bylo mi delano na jare Ct mozku, kvuli jinym problemum a bylo ciste. Tohle je ale opravdu vterinovy pocit, ze nekde neco hori ale ve vetsine pripadu ne, obcas opravdu hori ohen u souseda na zahrade