Kočárek - Dada Paradiso Bebe Max

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5415
28.12.11 21:47

Dada Paradiso Bebe Max

Ahoj holky, prosííím o radu / recenzi, pokud některá z vás má tento kočárek nebo o něm slyšela, jestli je nebo není vhodný :-) Děkuju :-)

http://www.levnykramek.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
28.12.11 22:09

je strašně těžký 16,5kg je hrozne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
29.12.11 11:02

Bebe max

To že je těžký by mi zase tak nevadilo, jsou takto těžké skoro všechny kočárky. Lehké jsou zase snadno převrátitelné. Tento se mi líbí, že je to čtyřkolka, má otočná přední kola, má nastavitelné ohebné madlo, otočný sporták po i proti směru jízdy. Nemáš teda nějaký jiný tip takového kočárku? :dance:

• Citovat
  • Upravit
14046
29.12.11 14:14

no super je easywalker quatro, mimochodem takhle tezke jsou kocarky jen vyjimecne, 16 kg vazi kocar pro dvojcata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
29.12.11 14:39

Dada Paradiso Bebe Max

Ahoj, taky jsem přesně po tomhle koukala na netu.Mají ho u nás přímo ve mestě v kamenném obchodě-chceme se tam na něho zajít podívat.
Ale vůbec jsem si nevšimla-že by byl tak těžký.Myslela jsem, že nejtěžší je Dorjan :think: .
Já bohužel nemám na schodech do sklepa nájezd pro kočárky-takže těžký kočárek mít nemůžu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
30.12.11 20:52

Easywalker

Jzvíková dala bys sem prosím nějaký odkaz na ten easywalker quatro? To je trojkombinace? :?:

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
30.12.11 21:24

Easywalker

Ju, už jsem ho našla.. hluboká korbička na podvozku vypadá divně, to se mi nelíbí, ale je prostorná. Sporťák vypadá dobře, ale nejde ho dát proti směru jízdy, na čemž já docela trvám… nedovedu si představit vozit dítě xichtíkem od sebe nevím… A cenově hluboká korba+sporták+autosedačka vychází na 20 tisíc minimálně, já chci do kočárku vrazit maximálně 15 tisíc :nevim: Je to záležitost na rok a půl, takže věřím, že stejně jako kočár za 20 tisíc mi poslouží kočár za desítku! :cert:

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
30.12.11 21:26

Easywalker x X-Lander

To už mi připadá uplně stejný ten X-lander a má sporták po i proti směru jízdy a cenově vyjde levněji, na 15 tisíc! :(

• Citovat
  • Upravit
4986
23.1.12 09:30

Ahoj, i mě se zalíbil Dada Paradioso, konkrétně Etno New. Bohužel to vypadá, že zkušeností ani recenzí se nikde nedočkáme. Je hezký a líbí se mi i cena, na druhou stranu ve mě vyvolává obavy. Nechci šetřit na nesprávných místech, ale taky si myslím, že kočárek za 10 tisíc bude úplně stačit. Favoritem je u mě Dorjan Danny Sport Prestige. U X-landeru mi říkala sama prodavačka v obchodě, že nechápou proč je tak drahý, že to nic extra není. Navíc má opravdu malinkou korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
25.3.13 08:14

Tak co holky, koupil jste někdo paradiso? mě se líbí také…ale recenze nikde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
23.8.13 20:22

Taky se nam libil Paradiso, ale je fakt tezkej :roll: U prvni dcery jsem mela DorJan - to je snad stejne tezky hovadko - vubec nesel ovladat jako sportak - prave i kvuli tomu, ze byl tezkej… No a slozit ho do mensiho kufru byl nadlidskej vykon. Mne prijde, ze lehky jsou kocarky jen za dvacku, coz za kocar proste nedam :roll: Takze jsme pokukovali i po Bebe Bebi 4RUNNER… Ma sice 12,5kg - ale ono kazde kilicko je znat a je levnouckej, vypada docela dobre, je to kombik… Libi se nam barva fuchsia rouge, tak pojedeme osahat a uvidime… Skoda, ze jsou ty kocarky tak drahy - uplne zbytecne, protoze ty drahy plni polovicni funkci jako ty levny - ty levny jsou proste tezky a tim padem v urcite „poloze“ na prd ovladatelny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí