Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré ráno holky, pořídila jsem si X lander xa z ,,druhé,, ruky, ale v super stavu. Jsem moc spokojená, jen rukojeť kočárku je taková pohyblivá… Je tam prostě vůle a není pevná, je taková ,,hejbací,,. Nenapadá mě, kde nebo jak by se dala zpevnit. Nemáte některá podobný problém nebo je to u x landru normální ?
Nemám s tím zkušennosti. Moc děkuji Lucka
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAMěla jsem XTéčko. Hejbací rukojeť jsem neměla
. Ano, když bylo v kočárku dítě plus těžký nákup a někde jsem třeba kočárek přizvedla kvůli nájezdu na chodník, tak se rukojeť taky trošku „prohnula“ nebo jak to nazvat. Ale s hlubokáčem a malým miminem v něm se mi to nestávalo.
Asi už to máš rozviklané
.
Jak to zpevnit, to nevím ![]()
já mám xa a rukojeť se taky nehýbe. jen jakoby to není úplně na pevno v tom polohovacím kloubku. ale to je úplně normální.
Mám x-landera už druhý rok, ale rukojeť drží pevně…vůbec mě nenapadá, proč se může u tebe hýbat ![]()
Mně se viklá dost…
, ale jinak je zbytek kočáru jak novej, tak nevím, budu muset povolat mužíčka, aby s tím ještě něco zkusil provést, i když mi samozřejmě rovnou řekl, že to nejde ![]()
xRun .. v tom kloubku se trošku hýbe, ale už od začátku, beru to jako že to tak prostě je. V ničem mi to nevadí.
U Dorjana byla úplně pevná.