Reklamace kočárku - internetový obchod

3588
9.12.11 15:45

reklacema kočárku internetový obchod

ahoj holky,

mate nekdo zkusenost s reklamaci kocarku , pres internovoty obchod jak postupovat koupila jsem si kocarek concord a potrebuji ho reklamovat. volala jsem do servisu tam mi rekli, ze to tam poslat tam kde jsem to koupila. nevite jak je to s dopravouk, kdo ji plati a tak. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
9.12.11 16:36

Ahoj, můžeš jim zavolat nebo napsat a domluvit se s nimi, ale běžně to chodí tak, že pošleš zpátky, popíšeš co reklamuješ a připíšeš větičku, že chceš proplatit i poštovné za zaslání zpátky. Můžeš jim ještě poslat mail s popisem vady a že ho posíláš zpátky, případně fotku vady a naskenovaný doklad o zaslání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
9.12.11 16:53

ja mam blby dotaz, ale muzu se zeptat, co reklamujes?? na co si mam treba davat pozor.. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.12.11 17:37

Jo ještě jsem zapomněla dodat, že poštovné proplatí pokud se jedná o oprávněnou reklamaci a samozřejmě, že se proplácí běžné poštovné určitě ti neproplatí nějaké zbytečně extra šíleně drahé. A pokud bys to chtěla poslat na dobírku tak ti ho nepřevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
9.12.11 19:01

Já jsem si kupovala nový kočárek přes paní na MMB. Reklamace zrovna probíhá tak, že si pro kočárek přijela GLS a odvezla. Nic jsem neplatila. Doufám, že přijde opravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
10.12.11 14:09

Ja reklamovala kocarek z netu. Na fakture bylo tel. cislo, tak jsem tam zavolala. Na zaklade telefonicke domluvy jsem poslala email a podrobny popis reklamace. Nedodali mi totiz autosedacku. Nafotila jsem jim vsechno, co mi prislo, udala pocet krabic, aby si to mohli overit i u kuryra, co to vezl. Autosedacku mi obratem poslali do cca 3 dnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.1.12 19:23

Kočárky Deniska Kopřivnice

Objednávala jsem si kočárek přes internet, s tím, že si ho osobně vyzvednu v kamenné prodejně v Kopřivnici.Tam jsem si ho vyzvedla, zaplatila a spěchala do auta, kde spal malý a čekal nervozní manžel.Doma jsem zjistila, že je kočárek dost malý a pro mého syna nevhodný.Chtěla jsem ho okamžitě vrátit, jak se všude uvádí do 14 dnů bez udání důvodů, ovšem prodejna Deniska mi vrácení kočárku zamítla z důvodu, že jsem si ho vyzvedávala v kamenné prodejně, takže jsem se se vším mohla okamžitě seznámit.Prostě mi ho nevzali zpět i když měli.Proto dejte si pozor na Kočárky Deniska v Kopřivnici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí