Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky,
mate nekdo zkusenost s reklamaci kocarku , pres internovoty obchod jak postupovat koupila jsem si kocarek concord a potrebuji ho reklamovat. volala jsem do servisu tam mi rekli, ze to tam poslat tam kde jsem to koupila. nevite jak je to s dopravouk, kdo ji plati a tak. dekuji
Ahoj, můžeš jim zavolat nebo napsat a domluvit se s nimi, ale běžně to chodí tak, že pošleš zpátky, popíšeš co reklamuješ a připíšeš větičku, že chceš proplatit i poštovné za zaslání zpátky. Můžeš jim ještě poslat mail s popisem vady a že ho posíláš zpátky, případně fotku vady a naskenovaný doklad o zaslání.
ja mam blby dotaz, ale muzu se zeptat, co reklamujes?? na co si mam treba davat pozor.. diky
Jo ještě jsem zapomněla dodat, že poštovné proplatí pokud se jedná o oprávněnou reklamaci a samozřejmě, že se proplácí běžné poštovné určitě ti neproplatí nějaké zbytečně extra šíleně drahé. A pokud bys to chtěla poslat na dobírku tak ti ho nepřevezmou.
Já jsem si kupovala nový kočárek přes paní na MMB. Reklamace zrovna probíhá tak, že si pro kočárek přijela GLS a odvezla. Nic jsem neplatila. Doufám, že přijde opravený.
Ja reklamovala kocarek z netu. Na fakture bylo tel. cislo, tak jsem tam zavolala. Na zaklade telefonicke domluvy jsem poslala email a podrobny popis reklamace. Nedodali mi totiz autosedacku. Nafotila jsem jim vsechno, co mi prislo, udala pocet krabic, aby si to mohli overit i u kuryra, co to vezl. Autosedacku mi obratem poslali do cca 3 dnu ![]()
Objednávala jsem si kočárek přes internet, s tím, že si ho osobně vyzvednu v kamenné prodejně v Kopřivnici.Tam jsem si ho vyzvedla, zaplatila a spěchala do auta, kde spal malý a čekal nervozní manžel.Doma jsem zjistila, že je kočárek dost malý a pro mého syna nevhodný.Chtěla jsem ho okamžitě vrátit, jak se všude uvádí do 14 dnů bez udání důvodů, ovšem prodejna Deniska mi vrácení kočárku zamítla z důvodu, že jsem si ho vyzvedávala v kamenné prodejně, takže jsem se se vším mohla okamžitě seznámit.Prostě mi ho nevzali zpět i když měli.Proto dejte si pozor na Kočárky Deniska v Kopřivnici ![]()