Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky potřebuju zjistit jaké má tento kočárek polohování( myslim sporták). Jestli je to jako u bugaboo vcelku nebo zvlášt nohy a zvlášt zádíčka. Moc dík snad jsem to napsala srozumitelně. Z tý fotky to nejde poznat.
Máte zkušenost s Jané Rider?
Přidejte zkušenost s Jané RiderJá jsem teda z fotky poznala (alespoň na mě to tak působí), že tam je kloub a nožičky se polohují zvlášť
![]()
Našla jsem na netu: Sportovní sedačka má polohování nožiček, polohovatelné opěradlo se třemi stupni sklonu.
Alespoň já to chápu tak, že je to zvlášť. Kdyby to bylo jako u Bugaboo, tak je to tam asi jinak napsané ![]()
Ahoj, také jsem zvažovala jeho koupi i ve stejné barvě Molten Red
a polohování je možné pouze sedačky jako celku - je to plastový výlisek, který se naklápí v tom kloubu ..... podle mě to není pro nesedící dítě, proto jsem ho nekoupila ![]()
zkoušela jsem si to polohování i na prodejně - lze samostatně „polohovat“ jenom ten kousek pod nožičkama (tam co má dítě lýtka), buď bude mít nožičky natažené, nebo pokrčené.
Aha takže stejn to budu asi muset zkouknout . Já právě potřebuju to polohování zvlášt . Díky moc všem ![]()
jané rider má sedačku polohovatelnou jako houpačka, tj. typ bugaboo ale nožičky jdou navíc polohovat zvlášť. nicméně, pořád je to houpačka, nejde z toho udělat placka.
http://www.youtube.com/watch?…
jde mi jen o to jestli je ten sporták pak pro dítě pohodlnej na spaní. Ta placka je stejně asi nejlůepší. Ale mě se ten kočár fakt líbí kdyžtak koupim jenom hlubokrj
je to všechno krásně vidět na tom videu, jak se sedák polohuje.
ono to pohodlné je, pro spoustu dětí.
můj starší tak stejně spal, nohy na madle.. mladší chtěl ale do 8m placku.. kdyby mi byl vydržel v korbě do té doby, nebyl by to problém.. většinou to tak je, že někdy kolem těch 7-8m děti spí v kočáře v sedě..
pandora
My ho mame doma:-). Zatim jsme tedy jeste nevyjeli(TP za 5 dni), ale uz se moc tesim. Jsem z kocarku nadsena. Uvidim, jake to bude v praxi.
mě se strašně líbí jenom se bojim toho sportáku potřebovala bych si do něj strčit malího a vyzkoušet ho. Bojim se aby nebyl malej já mám velký děti . A ta korbička u hlubokýho je dost velká ?
pandora píše:
mě se strašně líbí jenom se bojim toho sportáku potřebovala bych si do něj strčit malího a vyzkoušet ho. Bojim se aby nebyl malej já mám velký děti . A ta korbička u hlubokýho je dost velká ?