Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Rider?
Přidejte zkušenost s Jané Riderkdyby ti to nevadilo tak tu korbičku ten vnitřek jak je dlouhá . A sporták na šířku a dylku. Mám tady jeden kočár tak to pak srovnám. Jo ještě myslíš že ty malí kolečka nebudou vadit na zimu?
tak korbička je dlouhá 77 cm a široká 31 cm
u sporťáku jsem to měřila po vyndání takové té vložky na zmenšení
a šířku jsem měřila v nejužším místě(mezi zadovou plochou a sedací) a je to 30cm
Ty kolečka-je jasný, že to s nima ve sněhu nebude žádná paráda, jsou docela hladký. Ale myslím, že u těhle typů kočárku to už lepší nebude ![]()
Ten je kráááááásnej . .Takže bude chlapeček ??
Gratuluju
Já už mám dva tak jsem zvědavá co budem mít ted. Ta korba je docela dlouhá . Předtim jsem měla jen 70tku. Jsi moc hodná dík. A ta korbička vypadá jak ? Tuhle barvu jsem ještě neviděla jen ty co maj všude .
pandora píše:
Ten je kráááááásnej . .Takže bude chlapeček ??Gratuluju
Já už mám dva tak jsem zvědavá co budem mít ted. Ta korba je docela dlouhá . Předtim jsem měla jen 70tku. Jsi moc hodná dík. A ta korbička vypadá jak ? Tuhle barvu jsem ještě neviděla jen ty co maj všude .
Ja jsem rozmery korby ani neresila-malej se ma narodit 8.12., takze zimni mimco a kdyz vydrzi v hlubokem do leta(bez fusaku), tak budu spokojena:). Vy budete mit prekvapko?:-)
Odepisuji ted z mobilu, tak nemuzu pridat fotky:-(, mam jich vic na MK. Jinak barvicka je to myslim moonlight-kolekce 2010. A vysel nas cely set i se sedackou strata na neuveritelnych 14500,–
je uplne novy z MMB.
Týjo to je super cena . Tak to se ti povedl kauf
Moc ti to přeju
Snad ho taky seženu nějak rozumně .
Nataša píše:
můžu se zeptat, ta korbička, to je ta Mikro? vypadá velká!
Jojo, to je ona:-). Byla jsem mile prekvapena:)
http://kocarky.heureka.cz/…mula-strata/ holky co myslíte je ta trojkolka stabilni ??
myslím, že je, ale zatím jsem jí neviděla ani v obchodě, ale moc se mi líbí…
mě se právě raději líbí tahle barva ale podvozek ten 4 kolový a to asi nepůjde.
No musim si ho vyzkoušet jinak to nejde