Jané Rider 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Rider?

Přidejte zkušenost s Jané Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
4.12.11 09:39

veru

kdyby ti to nevadilo tak tu korbičku ten vnitřek jak je dlouhá . A sporták na šířku a dylku. Mám tady jeden kočár tak to pak srovnám. Jo ještě myslíš že ty malí kolečka nebudou vadit na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.11 12:45

tak korbička je dlouhá 77 cm a široká 31 cm
u sporťáku jsem to měřila po vyndání takové té vložky na zmenšení
a šířku jsem měřila v nejužším místě(mezi zadovou plochou a sedací) a je to 30cm

Ty kolečka-je jasný, že to s nima ve sněhu nebude žádná paráda, jsou docela hladký. Ale myslím, že u těhle typů kočárku to už lepší nebude :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.12.11 19:35

Ten je kráááááásnej . .Takže bude chlapeček ?? :mrgreen: Gratuluju :mrgreen: Já už mám dva tak jsem zvědavá co budem mít ted. Ta korba je docela dlouhá . Předtim jsem měla jen 70tku. Jsi moc hodná dík. A ta korbička vypadá jak ? Tuhle barvu jsem ještě neviděla jen ty co maj všude .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.11 20:37
pandora píše:
Ten je kráááááásnej . .Takže bude chlapeček ?? :mrgreen: Gratuluju :mrgreen: Já už mám dva tak jsem zvědavá co budem mít ted. Ta korba je docela dlouhá . Předtim jsem měla jen 70tku. Jsi moc hodná dík. A ta korbička vypadá jak ? Tuhle barvu jsem ještě neviděla jen ty co maj všude .

Ja jsem rozmery korby ani neresila-malej se ma narodit 8.12., takze zimni mimco a kdyz vydrzi v hlubokem do leta(bez fusaku), tak budu spokojena:). Vy budete mit prekvapko?:-)
Odepisuji ted z mobilu, tak nemuzu pridat fotky:-(, mam jich vic na MK. Jinak barvicka je to myslim moonlight-kolekce 2010. A vysel nas cely set i se sedackou strata na neuveritelnych 14500,– :-) je uplne novy z MMB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
4.12.11 20:48

Týjo to je super cena . Tak to se ti povedl kauf :potlesk: Moc ti to přeju :mavam: Snad ho taky seženu nějak rozumně .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
5.12.11 09:35

můžu se zeptat, ta korbička, to je ta Mikro? vypadá velká! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.11 14:56
Nataša píše:
můžu se zeptat, ta korbička, to je ta Mikro? vypadá velká! :palec:

Jojo, to je ona:-). Byla jsem mile prekvapena:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.12.11 17:48

http://kocarky.heureka.cz/…mula-strata/ holky co myslíte je ta trojkolka stabilni ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.12.11 21:33

myslím, že je, ale zatím jsem jí neviděla ani v obchodě, ale moc se mi líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
7.12.11 21:41

Natašo

mě se právě raději líbí tahle barva ale podvozek ten 4 kolový a to asi nepůjde. :mrgreen: No musim si ho vyzkoušet jinak to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí