Který kočárek vybrat?

5415
28.11.11 16:10

Poraďte s kočárkem

Ahoj holky, jdu vás poprosit o radu, protože silně tápu ve výběru kočárku a zatím se mi žádný extrémně nezalíbil. Čekáme první mimi, takže zatím ani nemám nic vyzkoušeno. Prosím o nějaké doporůčo, pokud je tu nějaká zkušená maminka.
Mimčo se nám narodí v květnu.
Chtěli bysme 4 kolku.
Nejlépe nafukovací kolečka (i na plastový bysme v nejhorším přistoupili, ale rádi bychom, aby měl kočár pérování).
Přední kola chceme otáčecí.
Poměrně velký košík by nebyl na škodu.
Polohovací madlo - nejen teleskopické, ale i ten ohýbací kloub nahoru a dolů. Nejlépe 3 kombinaci - což už jsou dnes asi všechny, ale není nutné, aby vše bylo stejné barvy, popř. autosedačka se může koupit uplně jiná, pokud bude podvozek kompatibilní.
Korbička by se nám líbila hodně prostorná, ale kdo ví, jestli v ní mimi bude chtít ležet i třeba po půl roce, takže prioritou bude spíše hodně dobrý sporťák.
Sporťák aby šel do úplného lehu a aby měl velkou boudičku, některé kočáry mají tu stříšku jen aby se neřeklo a musí tam fučet, svítit ze všech stran. Některé ji mají zase se zipem, že se dá i prodloužit, to se mi líbí, ale není nutné.
A aby šel sporťák po i proti směru jízdy.
Výtah máme velký, auto neřešíme.
No, nevím, toť asi vše.
Cenu si představujeme okolo 15 tisíc.

Děkujíí moc za případné doporučení nebo rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
93
28.11.11 16:18

Ahoj, my mame Dorjan.. puvodne jsem chtela X-Lander, ale ten ma mensi korbicku a sportak nesel otocit proti smeru jizdy, tak jsme zvolili Dorjan..a byl i levnejsi :palec: Myslim ze vetsinu tvych pozadavku splnuje, tak se kdyztak jukni sem http://www.detskezbozi.com/…2-darek.html :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
28.11.11 16:31

nad výběrem kočárku jsem strávila spoustu hodin - měla jsem podobné požadavky. Nakonec vyhrál německý Gesslein a byť zatím jezdíme jenom pár dnů, zdá se, že to byla opravdu skvělá volba :palec: . Jen ta cena je spíš tak kolem 20 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.11.11 16:42

hm kocarek takovych parametru by se mi taky moc libil, bohuzel neexistuje :mrgreen:
my poridili concord fusion, na mesto je paradni, ale teren nic moc a jelikoz jsme akcni, tak jsme si ted po 3 mesicich poridili jeste Mutsy urban rider z druhe ruky a do terenu parada… kazdy ma plus a minus..
za me jen klidne poridte lepsi znacku z druhe ruky, bude vyrazne levnejsi a kdyz nebude vyhovovat, tak to tak neboli :-)
Gesslein je urcite dobra volba.. :palec:
velke korbicky a houpaci podvozek ma Bebecar Stylo AT, ale zas nic moc sportak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
28.11.11 16:53

Ahoj, já mám Camarelo Q12, myslím, že splňuje vše co píšeš. ;) Kolečka nafukovací a mohla jsem si vybrat za tu samou cenu i nízkoprofilové. ;) V hluboké korbičce je polohování, což je také fajn, otáčení po i proti směru jízdy. Košík je velký a není posazený nízko u země (v zimě supr).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.11.11 17:12

Ahoj, my máme Cam Cortina X3 Evolution, ale je to trojkolka. Kola máme plastová, dělají se i nafukovací. Bydlíme na vesnici a poradí si v pohodě i s terénem, ve měste jezdí skoro sama. Je to trojkombinace. Korbička veliká, sporťák taky, do košíku se toho vejde hodně. Ostatní, co požaduješ, bych taky řekla, že splňuje. Jediná nevýhoda snad je délka - vejde se do klasického starého výtahu, ale už k němu musíš stát bokem a ohnout kloub madla. Rukojeť přehazovací není, ale sporťák může jezdit popředu i pozadu - podle toho jak si korbičku usadíš. Cenově by taky vyhovoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.11.11 17:16

V Travel :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
28.11.11 17:35

Za mě Gesslein. Jen když se tam dají všechna čtyři nafukovací kola, nejsou zatáčecí. Ta menší zatáčecí jsou. Jinak splňuje vše, co jsi napsala. Jen co se týče váhy, je spíš na průměru - cca 15 kg. Jsem s ním moc spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
28.11.11 17:42

Taky máme Gesslein, je bytelný, přední kola se dají vyměnit, takže když se přejde na sporťák, tak jsou otáčecí.
S jiným kočárkem zkušenost nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
28.11.11 18:04

firkon quatro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.11.11 18:05

mi máme kočárek Tako http://www.kocarky-tako.cz/# ,malá v něm jezdí už pátý měsíc,venku jsme denně a spokojenost,hlavně složení do auta je raz dva,akorát je tam malá už trochu natěsno,má 69cm a 8230g + kombinézka a fusak,ale přes zimu to ještě zvládne,pak už půjde do sportáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
28.11.11 18:07

přesně máme tenhle černo bílí http://www.kocarky-tako.cz/…c10-302.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
28.11.11 18:11

Já jsem asi moc náročná a hodně maminek kupuje a je i spokojených s kočárky ála stejný - ale jiný výrobce - DorJan, Q12, V trevel, Takko …

Já uznávám kočárky Mutsy - například urban rider, TFK například joggster či joggster x či joggster III. Tohle jsou kvalitní kočárky, které vydrží hodně, jsou prostorné, polstrované, kvalitní … A já bych už do jiného nešla. (po porodu jsem měla DorJan prestige 2011) Jo a tyhle kočárky jsou sice drahší, ale investice se vyplatí. Držím palec při výběru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
28.11.11 18:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
28.11.11 18:15
GianaS píše:
Ahoj, já mám Camarelo Q12, myslím, že splňuje vše co píšeš. ;) Kolečka nafukovací a mohla jsem si vybrat za tu samou cenu i nízkoprofilové. ;) V hluboké korbičce je polohování, což je také fajn, otáčení po i proti směru jízdy. Košík je velký a není posazený nízko u země (v zimě supr).

také mám a jsem spokojená.....hluboká korba je dlouhá, vozila jsem prcka do 10-ti měsíců - nechtěl sedět…narozen v srpnu, takže zimu jsem ho tam krásně povozila…hluboká, sporťák i autosedačka se dají na kolečka nasadit v obou směrech…košík mi taky přijde velký…když to srovnávám s nějakými jinými kočáry.......a za tu cenu … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí