Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja kupovala etno - stary typ. korba je hodne velka. maly vni jezdil do 11m. po porodu 4260g a 51cm. v roce 12kg a.80cm.ve sportaku mel s fusakem hrozne malo mista.
taska je forova. hned yem si ji nechala. presit aby. drzela. plastenka.na.sportak je mala. super je sitka na hlubokej.
ma teplouckej nanoznik.
kosik je dobre pristupnej a sice pisou 3kg ale.rvala.sem vic.
jedinej problem vidim v brzdach. urvali se takovy ty drazky. povolili nytky a brzda padala. nechali sme opravit s reklamaci nebyl problem.
kazdopadne teren projel super. do malyho auta - opel corsa - se vlezl v pohode. barvy se nevysisovali.
ted ho budu prodavat. mame sportacek.
ale. dozhodne bych nekupovala tu autosedacku - je to smejd
@e-lili Děkuju moc, tak teď jsem trošku na vážkách… Zase mám ještě dost času, tak můžu zkoumat dál.
A jakou sedačku? Četla jsem, že jsou dobré maxi cosi..?
@Aneta89 ahoj my mame dada denim a absolutni spokojenost…malymu je za 14 dni rok a cca od listopadu jezdime ve sportaku. Hluboka korba super, vychytany nanoznik se sitkama, sportak dobrej i plastenka mi prijde ze staci, nanoznik jsme zatim moc nepouzili, protoze malymu stacil fusak. Brzdy ok, nikde nic nevrze, akorat se mi obcas zaseklo takovej ten mechanismus na odepinani korby, ale je fakt, ze my sundavame a nandavame korbu temer denne, takze je permanentne v akci.
autosedacku jsme meli maxi cosi a koupila jsem k ni adaptery, aby sla pridelat na podvozek a super.
za mne bych do tohodle kocarku sla znova…i se krasne povolili pera a tak i houpe a v teenu je krasne mekouckej, takze z mimina nevytreses dusi
na zivo jsem ho okukovala v Praze v Malviku, drzim palce s vyberem
@macawi Děkuju moc za názor, teď jsi mě zase utvrdila v téhle variantě.
Také se právě chystám do Malviku, vyhlídla jsem si ho na jejich stránkách a právě bych chtěla ještě osobně. Ten výběr je tak velký a já už mám z toho hlavu jak balon… Jenže jak se říká, co vidíš jako první ber a to byl právě Dada, od té doby mě nic tolik nezaujalo ![]()
@Aneta89 no prave ze ten vyber je obrovskej a kazdymu vyhovuje neco jinyho, takze ja se taky rozhodovala srdickem…byla to laska na prvni pohled
jo a v malviku ti budou tvrdit ze adaptery neexistujou, ale existujou ![]()
@macawi To už jsem se také dočetla s těma adaptérama
děkuju moc za radu… ![]()
Ahoj holky, chtela bych se prosim Vas zeptat, mam kocarek Dada paradiso denim, kocarek je peknej, velkej, takhle jsem s nim spokojena, ale s cim nejsem spokojena jsou kolecka, ty zadni maji pruziny ale ty predni ne, takze pri nejake trochu hrbalete ceste, tam prcek skace a to se snazim jet opatrne a docela ty kola hrkaji, jak kdybych najezdili km a km. Na kocarek jsem slysela jen samou chvalu, neni mozne ze mam treba ty kolecka zbytecne moc nafoukle, nebo to muze byt necim jinym…???dekuji za kazdou odpoved
Dobrý den, ahoj…chtěla jsem se zeptat, kočárek mě velmi oslovil, ale ráda bych ho viděla naživo. Nějaký obchod v okolí Prahy kde by byl k vidění? Děkuji. Na netu jsem našla pouze v okolí Brna :/ moc děkuji
@kaculka_ul mivali ho v Malviku, tam jsme ho vykoukali my, ale jestli ho tam maji porad nevim
Na Malviku jsem našla pouze ostatní typy. Byl to první obchod kam jsem koukala a tam jsem našla vůbec tu značku dada paradiso a jakmile jsem pak později našla typ denim, tak to byla láska na první pohled, jak už tu psala více budoucích maminek
ale tak snad by nám ho třeba doobjednali když ho běžně měli…
Dobrý den, já teda s kočárkem nejsem vubec spokojená, už jsem psala i do prodejny, že se mi převrací, že jsou tam uplně jiné kolečka než mají na obrázku, tak mi poslaly nove kolečka, ale i tak je kočar furt nestabilní, takže kolečkama to nebylo, ted jsem vytahla sportovní kočar a když dam korbicku po směru jízdy, tak staci se jen prstem dotknout a kočár se převrátí, a to neříkam když jsem tam zkusila dát malýho, to jsem nemusela ani na to madlo šahat a sam se převratil, tohle mě nepřijde normální, jsem z toho neštastna, babiřčka ho bohužel jednou už aji převratila
když tady čtu, jak jste s nim všechny spokojeny, není možny že mám nějakej vadnej kus???
@Lucinak no nevim, ze by se mi sam prevracel to fakt ne, ale je pravda, ze kdyz mam fakt nalozenou tasku na kocar a nestoji na rovine a vyndam malyho, tak uz mi taky asi 2× spadnul…pokazdy jsem mela v tasce narvanej nakup a bylo to na detskym hristi, ktery je travnaty a mirne se svazuje. Ale kdyz v nem malej sedi (jak pises ve sportaku po smeru jizdy), tak v pohode ![]()