Kočárek do města, Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
29.1.13 11:36

Kočárek do města (Praha)

Ahoj, Potřebuji poradit nějaké tipy na kočárek (trojkombinaci, ale pouze s kvalitní sedačkou) pro moji sestřenici, která bude mít mimčo v dubnu. Bydlí v Praze (Stromovka - občas nějaký výlet do terénu) a její základní podmínky jsou: čtyřkolka, přední otočná s aretací, nafukovací kola, dobře odpružený (žádný kostitřas) dostatečně velký košík, sportovní sedačka nasazení po i proti směru, lehce ovladatelný, lehký skladný do auta (mají Octavku krátkou) hluboká korba nebo i vložná taška by mohla být, boudička u korby a sportáku dostatečně krycí (ne příliš strmá)možnost univerzální barvy (nevědí co budou mít), a možnost nasazení autosedačky bud (Römer, Cybex nebo Maxi Cosi) případně dokoupení adaptérů. cenu neudávám pak se uvidí dle tipu. díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14110
29.1.13 11:39

Firkon verano long s adaptéem na maxi cosi autosedačku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
29.1.13 12:15

Já mám Icoo peak air. Splňuje vse co si psala, i auto máme stejne. Na autosedacka potřebuješ adaptéry. Jen je těžší, ale to hodně vyvažují jízdní vladtnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
29.1.13 12:15

Easy walker qutro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
29.1.13 12:25

Teutonia Spirit S3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
29.1.13 12:31

@sarka53 Firkon Verano má rozchod zadních kol 64 cm, což znamená, že se nenacpe na šířku do některých malých výtahů. Ale jinak je to váhově a jízdně jedna z nejlepších voleb. Za ty prašule rozhodně. Takže pokud je závislá na výtahu, rozhodně překontrolovat. Tedy pokud nechce před nástupem do výtahu sundavat korbu a skládat podvozek. Pro výtahy v metru a spol je to OK.

To samé se šířkou Maxi Cosi Mura 4, ten má navíc celkem úzkou sedačku a s 16 kg je už to tank.

Baby Jogger City Versa, EasyWalker QTRO, Knorr dělá spoustu kočárku podle zadání, Babydesign Lupo, Concord Fusion, Hartan Lite XL

Záleží jen na tom, jaké má požadavky na váhu, rozměry a cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.1.13 12:58

Firkon VErano long… pro zichr bych overila, ze se vejde do auta… my mame Honda Jazz a vleze se…
Jak psala kotyk vyse, ve vytahu je nekdy tesno. Ja zatim do kazdeho vesla, ale tak, ze je kocarek na tesno, nekdy do uhlopricky.. a je jsem vcucla v meziprostoru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.1.13 14:06

X lander Move + autosedačka Cybex Aton 2 2013, stačí ke kočárku koupit adaptér (našla jsem ho u doplňků přímo ke kočárku) a autosedačka pasuje, tak jsme to vyřešili my :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.10.22 09:10

Lehký kočárek

Obnovuji diskuzi. Poraďte prosím lehký skladný kočárek převážně do Prahy - širší střed města, občas park a cestování v MHD. Chci dvojkombinaci s tím aby se něho dala nasadit autosedačka. Měl by se dát dobře skládat do auta, občas budeme cestovat. Dítě se narodí koncem února. Manžel je vysoký 190 cm, já jsem také vyšší postavy. Prosím poraďte značku než pujdeme do obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí